Pokazujem rezultate 1 do 4 od 4

Kviz

Raspravljate o temi Kviz u Filmovi forumu, dio Kultura i Zabava foruma; Evo ovaj fenomenalni video, tj montaža filmova kojima se tekst rimuje na melodiju je genijalno djelo tog youtube umjetnika, ali ...

30215 Avatar od korisnika pharaoh
    Datum registracije
    10-06-05
    Starost
    6
    Poruka
    8,075
    Liked
    59 times

Kviz

Evo ovaj fenomenalni video, tj montaža filmova kojima se tekst rimuje na melodiju je genijalno djelo tog youtube umjetnika, ali ajde da vas vidim koji su tu filmovi i serije u tom klipu

V.I.P. Član
    Datum registracije
    26-12-05
    Poruka
    6,968
    Liked
    29 times

Re: Kviz

masu nisam prepoznao..ovo sam skuzio na prvu. zapisivao, ofkors..

ghostbusters, school of rock, simpsons, south park, godfather, robocop, sesame st, back to the future, silence of the lambs, seinfeld, meet the fockers, apollo 13??, knight rider, pirati s kariba, top gun, jaws, cars, big lebowski..

super filmic, idem jos jednom pregledati.

dr.sc. Foruma Neighbour Wars Champion, Stage Diver Champion, Pang Champion, Spacerunner 2 Champion, Balloon Drop Champion, Super Mario Flash Champion, Mercury Drops Champion, Memory 2000 Champion, Neon Champion, Eggz Champion, Asteroid Miner Champion, Franky The Fish Champion, Venture Kid Champion, Firewall Champion Avatar od korisnika Bluebird
    Datum registracije
    03-04-07
    Poruka
    2,180
    Liked
    4 times

Charlie and the chocolate factory, shining, whats eating gilbert grape (nisam sigurna).

Uvaženi forumas Avatar od korisnika Petras
    Datum registracije
    06-11-07
    Poruka
    748
    Liked
    2 times

jedino sam ove prpeoznao-ghostbusters,school of rock,simspons,the godfather,south park,meet the fockers,top gun.robocop,family guy,pirates of carrrib.,back to the future,silence of the lambs,ron burgundy anchorman,naked gun,jaws,ferris bueller day off,cars,wall e?,life aquatic with steve zissou,star wars,charlie and the choc. fact.,big lebowski,starsky and hutch,sesame street,seinfeld
    Nije on, nije on ono sto ti treba,a nisam bogami ni ja...Hoce on, hoce on samo da te skine,a hocu bogami i ja...

Mala ,grda si ko porez

Lajkaj nas na Facebooku