| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filmovi Raspravljate o temi little children..? u Kultura i Zabava forumu; pogleda sam ovaj film i mogu reći da je dosta neobičan i zanimljiv film.. vaše impresije ?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 15-03-07
Poruka: 587
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: little children..? U pripremi da ga pogledam...bas cu danas...hvala za podsjetnik, pa impresije sutra stizu...
__________________ There was a long silence, during which I found this incredible horror assuming the hues of reality. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 01-08-06
Poruka: 968
![]() | Re: little children..? Nije loš, ne samo zbog Kate Winslett , film ima neku pouku i poruku, što je rijetkost u današnjoj holivudskoj produkciji.
__________________ Nije bogat onaj koji mnogo ima, već onaj kome malo treba. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 15-03-07
Poruka: 587
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: little children..? Ma slobodno...ja ti to volim...procitam kraj prije pocetka, procitam radnju filma na netu pa pogledam, traileri i to....ionak ak me nest pogodi ravno u lijevi centar to definitivno nece biti informacije o filmu.... ...tak da :smajlekkojisebeljiboljenegooviponudjeni (ne trazi mi se na netu trenutno...)...enjoj...
__________________ There was a long silence, during which I found this incredible horror assuming the hues of reality. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:18.

, film ima neku pouku i poruku, što je rijetkost u današnjoj holivudskoj produkciji.