Idi nazad   Croportal Forum > Kultura i Zabava > Filmovi
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Filmovi Raspravljate o temi Littleman u Kultura i Zabava forumu; Morao sam otvorit temu za ovajh film, i preporucat svima koji ga nisu gledali da pogledaju.. A ovi koji jesu, ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 06-05-08, 14:02   #1 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 14-03-07
Poruka: 1,432
Volcom se izdvaja iz maseVolcom se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Volcom
Littleman

Morao sam otvorit temu za ovajh film, i preporucat svima koji ga nisu gledali da pogledaju.. A ovi koji jesu, kakav vam je film?

Evo i slika i par ulomaka iz filma:

I evo jos nesto:

Pljačkaš dječjeg lica

Kako izgleda kad se patuljasti pljačkaš nađe u kolijevci poštenog bračnog para bez djece, pogledajte u novom čudu iz filmske radionice braće Wayans.
Pljačkaš dječjeg lica

Redatelj 'Mrak filma', Keenen Ivory Wayans, vraća se nakon relativnog neuspjeha s 'White Chicks' iz 2005. komedijom 'Pljačkaš dječjeg lica'. U naslovnim ulogama pljačkaša i njegova posvojitelja su Keenenova dva mlađa brata i stalna suradnika Marlon i Shawn koji su zajedno s njim napisali i scenarij, a u filmu glumi i sve traženija Kerry Wasgington ('Ray', 'Gospodin i gospođa Smith'). Marlon Wayans je čudima kompjutorske tehnologije pretvoren u predškolskog dječačića, tako da je ulogu u ovom filmu u odigrao služeći se uglavnom mimikom lica.

Po izlasku iz zatvora patuljasti kradljivac dragulja Calvin Sims (Marlon Wayans) odlučuje reći zbogom kriminalu i povući se u mirovinu – ali ne prije nego li izvede još jednu veliku pljačku. Mafijaški boss ponudio je Calvinu i njegovom bivšem partneru Percyju P. (Tracy Morgan) 100 000$ za krađu slavnog Kraljičinog dijamanta. Calvin računa da će operacija proći glatko, ali pljačka se izjalovi i Calvin igrom slučaja ubacuje dragulj u torbicu Vanesse Edwards (Kerry Washington). Vanessa i njezin muž Darryl (Shawn Wayans) vraćaju se kući ne znajući da su postali pijuni u igri visokih uloga. Njih pak muči nešto drugo: Darryl želi postati otac, a Vanessa, koja je tek nedavno postala potpredsjednica u firmi, zabrinuta je da bi joj dijete odmoglo u karijeri...

Nakon što načuju razgovor između Darryla i Vanesse, Percy i Calvin smisle plan kojim će iskoristiti njihovu nesigurnost: Calvin će se kao maleni napušteni dječak uvući u njihov dom i pobjeći s dijamantom. Kad pronađe dječačića u košari na svom kućnom pragu, Darryl inzistira da svoje roditeljske sposobnosti dokaže na novopridošlom siročetu. Dok ostali slatkom dječačiću donose poklone, Vanessin sumnjičavi otac Pops (John Witherspoon) odlučan je u namjeri da raskrinka Calvina kao varalicu.

Pljačkaš dječjeg lica je kod kritičara loše prošao, film nazivaju neukusnim, a kompjutorski smanjenu verziju Marlona Wayansa neuvjerljivom. Film je navodno cijepljen od humora, likovi su plošni, a kritičar Kanzas City Stara Loer Lockerby izjavio je: 'Strahujem za čovječanstvo'. Dakako, našlo se i onih koji film hvale ističući vrlo uspješne glumačke gegove, slapstick elemente i viceve.

kako dodati youtube filmiće na forum

Zadnji Uredio daka : 06-05-08 u 14:14.
Volcom je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 06-05-08, 14:15   #2 (permalink)
prof. Foruma

Re: Littleman

Ok sry, sad cu znat ja sam mislio cijeli link..
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 12-05-08, 13:35   #3 (permalink)
prof. Foruma

Re: Littleman

Sta ga nitko nije gledao?
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 03:54.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103