hrvatska humoristicna ne postoji, za bosanske ne znam
Raspravljate o temi najbolja TV bosanska ili hrvatska humoristička serija? u Filmovi forumu, dio Kultura i Zabava foruma; koja je najbolj bosanska,može i hrvatska humoristička serija?...
hrvatska humoristicna ne postoji, za bosanske ne znam
hrvatska...prijenos sjednica iz sabora
stupid is as stupid does
lud zbunjen normalan
Who's that chick? who's that chick? Too cold for you to keep her Too hot for you to leave her
Lud, zbunjen, normalan- defintivno
Dvije su stvari beskonačne: svemir i ljudska glupost..
Lud, zbunjen, normalan je bosanska, a od hrvatska ne znam, valjda Odmoris se, zaslužio si. Mada su mi i Bitange i Princeze bile dobre...
Dnevnik od RTL-a !![]()
Komandant Data,bijelo lice,
Kad ćeš doći do Zemljice
Da pričas danima,jer nas zanima
da li u stroju obitava anima.
Od hrvatskih "dalekovidničkih uradaka" izdvoji bih staru večernju školu (OTV 1996/7 ili tu negdje, da se naći na torrentima, Knjazove rani uradak - Zaleđe... Od novijih hrvatskih serija jedino ,ali samo donekle, me nasmiju Bitange i princeze.
Najgore su mi bile: Jel' me netko tražio, Nad lipom 35 ili koja već adresa, Vaši i naši... ima takvih kol'ko oš!
Od Bosanskih, sve što sam gledao zadnjiha 15-ak godina ne može se mjeriti s Audicijama i Nadrealistima!
A ove Lud Zbunjen... za takve i jesu, Naše(vaše) male klinike su za ljude kojima je amputiran smiso za humor... uglavnom što dalje to gore...![]()
Bosanska: Lud, zbunjen, normalan
Hrvatska: Zakon!
I'm all out of love, I'm so lost without you
I know you were right, We're leaving for so long
I'm all out of love, What am I without you
It can't be too late, To say that I was so wrong...