| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filmovi Raspravljate o temi Najbolji SF u Kultura i Zabava forumu; Po vašem izboru napišite top 5 najbolji SF-ova Po meni : 1) Star Wars 2) X- Man 3)... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 15-02-06 Godina: 34
Poruka: 34
![]() | Re: Najbolji SF 1 - Star Wars , ali od 4 do 6 (tu je negdje i trojka) 2 - Svemirski marinci (Pola Verhovena) 3 - Battlestar Galactika (tv, serija, al mi ostala u sjecanju ko klincu) 4 - Alien (ali samo 1 i 2) i na kraju nešto novije 5 - I, Robot (prica mi je dobra, sam kaj ju je redatelj Alex Proyas malo nespretno izrežiral) |
| | |
| | #3 (permalink) |
| 4nick8or | Re: Najbolji SF Top 5 najdražih 1. Star Wars 6-Return of the Jedi 2. Alien 2 3. The Cronicles of Riddick 4. Dune (najdraža knjiga Frank Herbert) 5. Stargate Top 5 najboljih 1. Solaris (po odličnoj knjizi Stanislava Lema) 2. Alien-Osmi putnik 3. Star Wars 3-Revenge of the Sith 4. Terminator 5. Jurski Park
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... おとわるいなー |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Banned | Re: Najbolji SF pitaj boga... ima super SF serija trenutno vani. Galactica, Stargate i Stargate:Atlantis, Lost, Threshold, Invasion, Dr. Who, Smallville, Supernatural - ove pratim. Sad skidam tri sezone serije "First Wave". od filmova su mi Dune, Dark City, Matrix (prvi), Equilibrium, Serenity, Blade Runner, Pitchblack, Peti Element ovako iz glave među boljima... od knjiga.. jako dugačak spisak... |
| | |
![]() |
| Tagovi: najbolji |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:06.

Je li se netko začudio