| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filmovi Raspravljate o temi Najbolji villian na filmu u Kultura i Zabava forumu; Vidim da ovakve teme nema,pa da postvim.Koji vam je i zašto najupečatljiviji negativac na filmu?Evo mojih ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 12-08-07 Godina: 22
Poruka: 129
![]() | Najbolji villian na filmu Vidim da ovakve teme nema,pa da postvim.Koji vam je i zašto najupečatljiviji negativac na filmu?Evo mojih 1Anthony Hopkins ~ Hannibal Lecter 2Ralph Fiennes ~ Amon Goeth 3Ratger Hauer ~ Roy Batty 4James Earl Jones ~ Darth Vader 5Jack Nicholson ~ Frank Costello 6Al Pacino ~ Tony Montana(Michael Corleone je blizu) 7Lee Van Cleef ~ Angel Eyes/Anđeoske oči 8Kathy Bates ~ Annie Wilkes 9Michael Madsen ~ hm,evo kao Blonde iz Reservoir Dogsa 10Marlon Brando ~ Walter e.Kurtz mogao bi barem do 50 ovako nabrajat,ali ovo su mi 10 naj a sad vi... |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,309
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najbolji villian na filmu Nebi reko da je najveći. On ti je visok oko 1,70 ![]() Citat:
Zato i je tolko zanimljiv ![]()
__________________ jebeš potpis u kojem niš ne piše | |
| | |
![]() |
| Tagovi: filmu, najbolji, villian |
« little children..?
|
Oscari »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:30.