| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filmovi Raspravljate o temi Najčudniji filmovi koje ste pogledali u Kultura i Zabava forumu; navedite neke filmove sa čudnom radnjom, iznenađujućim završetkom ili slično.. nisam neki filmaš, ali uspio sam se sjetit ova ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Cobo Datum registracije: 11-11-05 Lokacija: BikiniLand Godina: 22
Poruka: 12,932
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Najčudniji filmovi koje ste pogledali navedite neke filmove sa čudnom radnjom, iznenađujućim završetkom ili slično.. nisam neki filmaš, ali uspio sam se sjetit ova dva filma s Tomom Cruiseom.. Eyes Wide Shut Vanilla Sky
__________________ Odrast'o sam, al' na kratko Bit ću dijete život cijeli |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,305
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najčudniji filmovi koje ste pogledali betterfly effect spun
__________________ http://www.dubailand.ae/ |
| | |
| | #4 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Najčudniji filmovi koje ste pogledali Onaj s Mirkom Filipovićem... ono WTF je radnja filma ![]()
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| SDSS president Datum registracije: 16-11-06
Poruka: 780
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najčudniji filmovi koje ste pogledali Citat:
on u stvari cijelo vrijeme sanja kolko sam ja skužio zbunjena mi je ona Operacija Swordfish, sa Travoltom, dva puta sam ga pogledao da ga skužim
__________________ Forget everything you know, and open your eyes. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: najcudniji filmovi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:43.