| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filmovi Raspravljate o temi Najdraža Scena iz Filma u Kultura i Zabava forumu; Evo kako kaže naslov, imate sigurno scene koje pamtite, može biti bilo koji žanr, pa sigurno imate par ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| banned | Najdraža Scena iz Filma Evo kako kaže naslov, imate sigurno scene koje pamtite, može biti bilo koji žanr, pa sigurno imate par filmova koje volite i naravno najdraćži dio u tom filmu, ako ima, dajte sa youtuba
__________________ Darth Damfisk creed "Always look on the Dark Side of life, tu ru, tu ru tu ru tu ru" |
| | |
| | #2 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Najdraža Scena iz Filma Ne mogu se niceg pametnijeg trenutno sjetit, ali ovo mi je prejako iz Simpsons the movie ![]()
__________________ Drink, drink, wherever you may be, We are the drunk and disorderly, And we don't give a f*ck, and we don't give a sh*t, We're going home with the championship. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Najdraža Scena iz Filma Možda je neprikladno za ovu scenu reći da je najdraža, ali svakako mi je jedna od najupečatljivijih. Svatko tko se ikad rastao od osobe prema kojoj je imao tako snažne osjećaje, shvatit će poantu...........
__________________ Youll stumble in my footsteps Keep the same appointments I kept If you try walking in my shoes Try walking in my shoes.......... |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 09-03-07 Godina: 20
Poruka: 26
![]() | Re: Najdraža Scena iz Filma Jedna od bolji scena je ona s pocetka filma "Lord of War"(i ovog videa). Kad stavljaš video sa jutuba dodaješ samo kod iza znaka = ![]() kako dodati youtube filmiće na forum Zadnji Uredio daka : 26-04-08 u 16:55. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 12-08-07 Godina: 22
Poruka: 75
![]() | Re: Najdraža Scena iz Filma Šta jedna kad možemo 5? 1.Reservoir Dogs - rezanje uha 2.Usual Suspects - zadnjih 5 minuta 3.Good Bad & Ugly - troboj na groblju 4.Once Upon a Time in the West - Now that you've called me by name... 5.Godfather 2 - you break my heart(tako nekako) |
| | |
| | #8 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,169
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najdraža Scena iz Filma nije najdraža al kako sam ga pogledao opet jučer evo iz ovog filma jedna scena![]()
__________________ ...ljubav pomaže čovjeku da prevlada osjećaj usamljenosti i odvojenosti, a ipak mu dopušta da bude svoj. U ljubavi se zbiva paradoks: dva bića postaju jedno, a ipak ostaju dvoje... |
| | |
| | #9 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
Poruka: 3,057
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najdraža Scena iz Filma Nije najdraža, al je jedna od i GENIJALNA je kao i cijeli film
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Croportal forum pokreće vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. |
| | |
![]() |
| Tagovi: film, najdrazi, scena |
« montana sky
|
I am legend »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:07.

za mene je super ona scena kad arnie kaže u terminatoru 2 hasta la vista baby..........
,pozovi frendove u kino i
,kad vidiš lijepu curu
-uživaj u životu
scena
kao i cijeli film