| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filmovi Raspravljate o temi najglumac? u Kultura i Zabava forumu; U filmskoj povijesti ima tak puno vrhunskih,kvalitetnih glumaca-koji bi po vašem mišljenju bio najbolji? Možda ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 01-07-07 Lokacija: Zagorje
Poruka: 122
![]() | najglumac? U filmskoj povijesti ima tak puno vrhunskih,kvalitetnih glumaca-koji bi po vašem mišljenju bio najbolji? Možda Marlon Brando,Al Pacino,Jack Nicholson,Sean Connery,Tom Hanks...ili pak Spencer Tracy,Peter Sellers,Clark Gable,Gary Cooper,Peter Ustinov...? Da čujem vaše mišljenje! Koji su vaši najdraži glumci?
__________________ Ambicija je glup izgovor za nedostatak smisla za lijenost. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| sarcasm, just one more service that i offer Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 23
Poruka: 4,527
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: najglumac? O tome tko je najbolji nema smisla raspravljat, svatko od nas ima neke svoje favorite. A moji su Robert De Niro i Tom Hanks. Ima ih još, ali ovo dvoje su mi malo iznad svih ostalih
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Purger | Re: najglumac? Jack Nicholson,Al Pacino,Jamie Fox,Damon Wayens,Chris Tucker...
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,349
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: najglumac? Sean Penn i Denzel Washington su mi jedni od najdražih. A simpatični su mi - Morgan Freeman, iako je uglavnom u sporednim ulogama, Jim Carrey, Johnny Depp... i još neki koji glume u komedijama ali im se sad ne mogu sjetit imena ![]() |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Purger | Re: najglumac? E da,Denzel je odličan glumac...
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Veteran | Re: najglumac? Clint Eastwood
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: glumac, najbolji |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:52.