| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filmovi Raspravljate o temi najgori film svih vremena u Kultura i Zabava forumu; najgori film po meni-upravo sam pogledao i zažalio zbog potrošenih sat i pol vremena- je novi Pink ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #121 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 07-03-07 Godina: 28
Poruka: 40
![]() | Re: najgori film svih vremena najgori film po meni-upravo sam pogledao i zažalio zbog potrošenih sat i pol vremena- je novi Pink Panther s Martinom i Beyonce. film je ono... dirnuli su svetinju i posrali se na Sellersov dugogodišnji rad, njegovu genijalnu glumu i skečeve legendarnog Closeaua. |
| | |
| | #123 (permalink) |
| I do not want... Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u Mokričkoj Godina: 26
Poruka: 6,962
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: najgori film svih vremena uf: 1. norbit 2. posljednji samuraj 3. g i gđa smith 4. titanik ko bi se još tog svega sjetio, ali ovo su top 4
__________________ ... Da l' ista moze da se sakrije Po licu kad se svetlo polije Od kada tebe volim... Vreme ne ide... |
| | |
| | #126 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 03-07-07 Lokacija: Rijeka Godina: 23
Poruka: 22
![]() | Re: najgori film svih vremena ah, moj glas ide filmu apocalypto... svaka cast glumcima, radnja je prvih sat vremena cak ok, al nakon pomrcine, to je cudo kako je film upropasten. prvo, ono jadno pleme koje je kao poštedeno smrti trči preko nekog polja i ono ne trce ravno, već unakrsno, ali tip ih sa udaljenosti od nekih 50 m pogodi kopljem ravno u vrat, a da ne spominjem izdrzjivost glavnog glumca koji nakon sto su ga pogodili strelicom, trci citavu noc prasumom, sedmorica ga traze, te nakon svega jos ima snage i brzine biti brzi od pantere. ali, ne staje tu filmska blamaza... valjda je i na svoju zenu prenio tu svoju idrzljivost,jer ona rada sama samcata, pardon, s njom je bio njen 5-godisnji sin kojeg je morala drzati u narucju nakon sto im je kisa poplavila jamu u kojoj su skriveni... nakon videnog, zapitao sam se kako je taj narod mogao izumrijeti, kad su imali tako izdrzljive i snalažljive pojedince? |
| | |
| | #129 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: najgori film svih vremena nemogu se odlučit ni sjetit koji mi je najgori ali u konkurenciji je Austin Powers, Revolver, 21 gram, Frankenstein(neki noviji)... rađe bi za svaki film radio 8 sati na baušteli nego gledao ta smeća još jednom ![]()
__________________ S cigaretom u ruci i bolom u duši uzdah mi se ote jebem te živote |
| | |
| | #130 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 01-07-07 Lokacija: Zagorje
Poruka: 122
![]() | Re: najgori film svih vremena Definitivno Austin Powers(svi),akcići tipa Steven Seagal-Jean-Claude Van Damme-Dolph Lundgren-Michael Dudikoff,onda filmovi o gospođici Marple (Poirot je OK,zanimljiv i sve,al ta stara je fakat ubitačno dosadna)... ![]()
__________________ Ambicija je glup izgovor za nedostatak smisla za lijenost. |
| | |
![]() |
| Tagovi: film, najgori, svih, vremena |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:16.