| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filmovi Raspravljate o temi najgori film svih vremena u Kultura i Zabava forumu; rambo 3 sve sa stevicom segalom... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #142 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 27-02-07 Lokacija: Woodstock Godina: 28
Poruka: 559
![]() ![]() | Re: najgori film svih vremena strasno kolko retardiran moze bit strani film(mislim konkretno na europski, il neki kineski il neki sl kurac....) ![]() ![]()
__________________ I zlatni kavez je samo zatvor! |
| | |
| | #144 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: najgori film svih vremena Što koji.... How the Grinch stole Christmas (2000) |
| | |
| | #145 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 07-07-07 Lokacija: Osijek Godina: 18
Poruka: 1,457
![]() | Re: najgori film svih vremena s ovim se nikako nemogu slozit :S po meni je najgori AvsP: Requiem...film me toliko razočarao da sam na kraju htjeo plakati ![]()
__________________ Music is my first, and will be my last love |
| | |
| | #147 (permalink) | ||
| One Minute Silence | Re: najgori film svih vremena Citat:
Život je lijep- R.Benini primjer... Jesil gledo Oldboy, koreanski?? Citat:
koji requiem?? ne mislis valjda Requiem for a dream??
__________________ I'm a man, person, look, see, closer please, touch, feel, flesh, yes real, like you I bleed, I hurt, I touch, I fuck, I need.I possess what you need, individuality, often heard of, rarely seen. | ||
| | |
| | #150 (permalink) |
| One Minute Silence | Re: najgori film svih vremena aaaa....ok...pripremo sam napad kad sam pomislio da je na Req. for a dream... ![]() nisam ni vidio ovo AvsP.... ![]()
__________________ I'm a man, person, look, see, closer please, touch, feel, flesh, yes real, like you I bleed, I hurt, I touch, I fuck, I need.I possess what you need, individuality, often heard of, rarely seen. |
| | |
![]() |
| Tagovi: film, najgori, svih, vremena |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:25.