| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filmovi Raspravljate o temi najgori film svih vremena u Kultura i Zabava forumu; recimo Signs ili po naški Misteriozni znakovi...to mi je takvo smeće od filma...katastrofa... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #151 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,965
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: najgori film svih vremena recimo Signs ili po naški Misteriozni znakovi...to mi je takvo smeće od filma...katastrofa
__________________ ...for those who seek perfection there can be no rest this side of the grave..... |
| | |
| | #152 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 01-08-06
Poruka: 1,014
![]() | Re: najgori film svih vremena Ma ipak uvjerljivo najgori film kojeg sam ja gledao je Bojno polje Zemlja (Battlefield Earth), rađen po ionako lošem romanu lošeg pisca SF romana L. Ron Hubbarda. Kakva katastrofalna gluma, potpuno nepovezana i besmislena radnja, priča bez pravog početka i kraja, veći dio filma smijao sam se od čuda da je itko htio producirat takav besmisao od filma. Svuda su ga popljuvali, na IMDB-u zauzima 67. mjesto na listi 100 najgorih filmova svih vremena: IMDb Bottom 100
__________________ Nije bogat onaj koji mnogo ima, već onaj kome malo treba. |
| | |
| | #160 (permalink) |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 3,323
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: najgori film svih vremena Stvarno ne znam kako se film zove, al na omotu je bila Angelina Jolie, i sad ja kontam da mora bar donekle vridit kad vec ona glumi. I stavim ga, proslo 10 minuta, 20 , film dosadan za poludit, a nje nigdi. I sad taman da cu ga ugasit i odnit u videoteku da kazem da su mi dali krivi film, kad ono tip uzima sliku,prica nesto o svojoj pokojnoj zeni, kad ono na slici Angelina Jolie... Na omotu je , a u cilom filmu se pojavi samo na slici.... BTW; Matrix mi je ubitacan... ![]()
__________________ Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni. |
| | |
![]() |
| Tagovi: film, najgori, svih, vremena |
« Najgori kraj,najgore izjave!!
|
Koji ste film gledali više od 10 puta i gledali bi najradije opet? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:37.

Film je presmiješan, ja sam se cijelo vrijeme smijala... A kvazi hororac...

Nije najbolji ali je daleko od najgoreg.