| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filmovi Raspravljate o temi najgori film svih vremena u Kultura i Zabava forumu; Citat: Pravi autor: Boro1986 Talentirani gospodin Ripley kako nekome ovo moze biti najgori film??? pa sta ti volis???... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #194 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: najgori film svih vremena jednom sam pred koje 2-3 godine gledo neki film onako, jeftin in pocetka 80'ih, loše sniman, gdje neki "obični" obiteljski čovjek koji ima ženu, djecu, puno radi, malo zarađuje, ono, tipični balkanac (iako je film američki i nema veze sa europom) i sad on ide na neki sastanak na nekih 600-700 km udaljeno mjesto. i sad on sa svojom krammom ide onim zabačenim američkim cestama, i odjednom se stvori OGROMNI VELIKI CRNI kamion iza njega, i počme ga stiskati, zabijati se u njega lagano, i ovaj počeo sve brze i brze, i sad on stane na odmorištu nekakvom, i kamion stane krene on dalje, i opet isto, a caka je da kad on stane sa strane da kamion prođe, onda kamion vozi jedva 30 kmh i neda mu da prođe ma čudo, 1 i pol sat gledat loše sniman film sa jednim autom, kamionom, i vozačom auta s naočalama na glavi PRESTRAŠNO
__________________ |
| | |
| | #196 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 07-12-07 Lokacija: Černobil Godina: 24
Poruka: 3,341
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: najgori film svih vremena Citat:
dal nakraju kamion eksplodira (valjda sleti od nekud) ![]() | |
| | |
| | #197 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: najgori film svih vremena a neznam, mislim da sam zaspao bio pred kraj, a i davno je to bilo ugl, stariji film, atmosfera ti j onako...cijelo vrijeme je jako vruće vrijeme, ono sunce, što još više ubija ovaj film, mislim da je auto bio crvene boje (ako ce ti to pomoc) XD
__________________ |
| | |
| | #200 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 07-12-07 Lokacija: Černobil Godina: 24
Poruka: 3,341
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: najgori film svih vremena Citat:
glupost nad glupostima jel onda lik stigao na taj sastanak na kraju ![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: film, najgori, svih, vremena |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |