| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filmovi Raspravljate o temi Najjača rečenica iz filma... u Kultura i Zabava forumu; Citat: Pravi autor: ice Hehe, ovo mi je najjača rečenica svih vremena: "Houston, we have a problem." I ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) | |
| charolastra | Re: Najjača rečenica iz filma... Citat:
Zato su se i vratili na zemlju ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum | |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 17-07-06 Godina: 19
Poruka: 3,400
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najjača rečenica iz filma... Mislim da dok su bili u letjelici imali su oštećen motor ili nešto, pa mu je ovaj rekao: "Houston, we have a problem." onda su se morali vratit na zemlju. Ipak mislim da je "Houston, we have a problem." Ajmo pitat google-a ![]() Rezultati 1 - 10 od približno 7.280.000 za Houston, we have a problem. Rezultati 1 - 10 od približno 1.230.000 za Houston, we've had a problem. ![]() Isto možda je "Houston, we have got a problem." ![]() Zadnji Uredio ice : 17-03-07 u 13:04. |
| | |
| | #13 (permalink) |
| charolastra | Re: Najjača rečenica iz filma... Ne, ja sam u pravu ali ljudi su počeli govoriti We have i to je ostalo u govoru. Inače su imali neki problem sa elektronikom mislim i nisu mogli javiti da ga imaju dok nije riješen. Pokušaj progooglati, sve ti piše ![]() I da, bilo je Houston, we have got a problem ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #16 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-12-05
Poruka: 1,621
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najjača rečenica iz filma... Citat:
Pozdrav! ![]()
__________________ Konačno da i ja jednu kažem | |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 14-05-06 Godina: 25
Poruka: 527
![]() | Re: Najjača rečenica iz filma... ...here's Jonny...
__________________ "... I love you just a little bite less then Pearl Harbor sucked...I need you just as much as Matt Damon needs acting classes..." |
| | |
![]() |
| Tagovi: recenice iz filma |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:00.

Zato su se i vratili na zemlju