| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filmovi Raspravljate o temi Najjača rečenica iz filma... u Kultura i Zabava forumu; hmm..kaj nisam nikad zaboravio josh od malih nogu..chak sam na radiu i videokasetu osvoio.. "ALEKSA! ALEKSA VRATI ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #261 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,816
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najjača rečenica iz filma... hmm..kaj nisam nikad zaboravio josh od malih nogu..chak sam na radiu i videokasetu osvoio.. "ALEKSA! ALEKSA VRATI SE DOMA SKUVALA SAM TI PAŠTAŠUTU -MA NE TO ŽENO BOŽJA" -baba, jesi bila u opchini?- -jesam sine- -jesi prinila na me kuchu i njivu?- -jesam sine- -gazi! tutta forza! |
| | |
| | #263 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 05-03-08 Godina: 33
Poruka: 62
![]() | Re: Najjača rečenica iz filma... Peter Sellers u toku noći objavljuje, mrtav hladan. svojoj supruzi i dvoje malodobne djece kako se zaljubio u Sophiu Loren...šestogodišnja, uplakana kčer ga pita: ''..pa dobro tata je l ti nas voliš..?'' a ovaj odgovara ''...pa naravno dušo,,doduše ne kao Sophiu Loren..''. |
| | |
| | #267 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 14-05-08
Poruka: 4
![]() | Re: Najjača rečenica iz filma... Shoot 'Em Up. kada cliwe owen, tj. njegov lik zabije negativcu mrkvu u usta i nabije ju sakom tak da mu izade kroz zatiljak: "Eat your vegetables."
__________________ "The highest technique is to have no technique. My technique is a result of your technique; my movement is a result of your movement." |
| | |
| | #268 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Najjača rečenica iz filma... Scarface: "You fuckin' with me, you fuckin' with the best, and nobody fucks with the best" Godfather: "Be close with your friend, bur closer with your enemy" Blow: "Sometimes you're flush and sometimes you're bust, and when you're up, it's never as good as it seems, and when you're down, you never think you'll be up again, but life goes on. " - može poslužiti kao moto ![]() ima jos dosta, napisat cu kad se sjetim
__________________ |
| | |
| | #269 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 17-04-08 Lokacija: Planet majmuna
Poruka: 38
![]() | Re: Najjača rečenica iz filma... You made three mistakes: first, you took the job; second, you came light, a four man crew for me, fucking insulting; but the worst mistake you made - thats right, empty gun rack... - Chronicles of Riddick You say you work for a living, so why kill yourself working... - The ugly in - The good, the bad and the ugly -
__________________ You say you work for a living, so why kill yourself working... |
| | |
| | #270 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Najjača rečenica iz filma... Love story............ Jenny: "Voljeti ne znači vječito ponavljati da ti je žao........."
__________________ Now Im not looking for absolution Forgiveness for the things I do But before you come to any conclusions Try walking in my shoes |
| | |
![]() |
| Tagovi: recenice iz filma |
« Stari filmovi
|
Ace Ventura »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:13.