| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filmovi Raspravljate o temi Najjača rečenica iz filma... u Kultura i Zabava forumu; Meni najjače iz Kuma: "If anything in this life is certain; If history has taught us anything, it's ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 07-08-06 Godina: 29
Poruka: 2,378
![]() | Re: Najjača rečenica iz filma... Meni najjače iz Kuma: "If anything in this life is certain; If history has taught us anything, it's that you can kill anyone" "I know it was you, Fredo. You broke my heart. You broke my heart" (jedna od naj scena) "I'm gonna make him an offer he can't refuse." (nezaobilazna) "I don't feel I have to wipe everybody out, Tom. Just my enemies." I meni najbolji filmski citat svih vremena - "Keep your friends close, but your enemies closer." --------------------------------------------- Svakoga dana u svakom pogledu sve više napredujem.
__________________ Kyle: Is anyone else having problems concentrating on this? I just can't seem to concentrate. Cartman: Maybe we should send you to a concentration camp. |
| | |
| | #24 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Najjača rečenica iz filma... Alo jašare, silazi dole bre, nitije ovo Teheran ko ovu zna?
__________________ http://www.spikara.heroeshr.net |
| | |
| | #26 (permalink) |
| Celebrity | Re: Najjača rečenica iz filma... ne mogu naću original,koliko se ja sjećam je iz kuma,nešto slično ovome: prevari me jednom,priznajem,moja greška! prevari me drugi put,shvatit ću to osobno!
__________________ Ljudi imaju pravo biti glupi,no neki previse iskoristavaju tu povlasticu!! |
| | |
| | #27 (permalink) |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,935
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | “Louie, I think this is the beginning of a beautiful friendship.” Humphrey Bogart as Rick in Casablanca.
__________________ U biti kad smo skupa samo se gledamo jebemo i gledamo i jebemo |
| | |
| | #29 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Najjača rečenica iz filma... svaka cast, jedan rep od mene
__________________ http://www.spikara.heroeshr.net |
| | |
![]() |
| Tagovi: recenice iz filma |
« TOP 10 FILMOVA
|
I am legend »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:47.

Svi smo mi MASS SARR