| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filmovi Raspravljate o temi Najjača rečenica iz filma... u Kultura i Zabava forumu; Citat: Pravi autor: nestabilan pa o tome bi se moglo puno pisat al evo .... "We are the Borg. Existence ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 23-05-06 Lokacija: NAV
Poruka: 307
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najjača rečenica iz filma... Citat:
![]()
__________________ "Bila si ljepa dok te moja smreka nije opičila po zguzu huhu kukuruzu" | |
| | |
| | #52 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-11-05 Lokacija: Zabreg Godina: 21
Poruka: 389
![]() ![]() ![]() | Re: Najjača rečenica iz filma... Nedavno sam gledao Mi nismo nadjeli 3 i kad seka aleksic kaze dragom koji sere na Wcu Bubica kad se iskakiš dodji do mene. Umro sam od smijeha i dan danas se trgam kad se sjetim
__________________ Chuck Norris' tears cure cancer. Too bad he has never cried. |
| | |
| | #56 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,329
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najjača rečenica iz filma... Iz Rana ; Ludi Kure : Nego momci, biste li vi karali ovu komšinjicu Lidiju ? Kuretova mala : Čula sam te ! Ludi Kure : Tiše tamo !! Pinki : Ma ne, to je Dijabolina Keva. Švaba : Pa, što onda drkaš na nju ? Pinki : Pa to nije isto, jel je čika Kure?!? Ludi Kure : Momci, to je već filozofsko pitanje !
__________________ http://www.dubailand.ae/ |
| | |
| | #57 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,329
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najjača rečenica iz filma... najjača rečenica iz jednog jugoslavenskog. ko zna od kud rep + "Pusti me bre zvat ću decu, DEEEECOOOOOO, DEEECOOOOO!!!!"
__________________ ...dok si pored mene zaboravljam sve probleme, i dok si pored mene ja ne znam sto je strah, ma dok si pored mene znam da mogu mirno sanjati, dok se pored mene budis ti... |
| | |
| | #58 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,329
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najjača rečenica iz filma... Ko to tamo peva ! hehe Odličan film
__________________ http://www.dubailand.ae/ |
| | |
| | #59 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,329
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najjača rečenica iz filma... bravo care, evo rep + za poznavanje domaće kulture hehe
__________________ ...dok si pored mene zaboravljam sve probleme, i dok si pored mene ja ne znam sto je strah, ma dok si pored mene znam da mogu mirno sanjati, dok se pored mene budis ti... |
| | |
| | #60 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-04-07 Lokacija: S Balkana... Godina: 29
Poruka: 3,584
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najjača rečenica iz filma... Ma Martonci trče počasni krug su tekst koji se pamti, a ne rečenica! Evo primjer: " Tata, šta mu je? Sada više ništa, ubio si ga ko zeca!" ili kad su spalili čovjeka u krematoriju " Ala ga opravi, ostali samo dugmići!" Ma, mogo bi cijeli film citirat. |
| | |
![]() |
| Tagovi: recenice iz filma |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:59.