| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filmovi Raspravljate o temi Najoružje iz filma u Kultura i Zabava forumu; Koje vam je najbolje, najefikasnije, najsmješnije, naj...,... oružje iz nekog filma. Navedite iz kojeg je filma i bilo ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
Poruka: 3,057
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Najoružje iz filma Koje vam je najbolje, najefikasnije, najsmješnije, naj...,... oružje iz nekog filma. Navedite iz kojeg je filma i bilo bi dobro da stavite sliku ako je moguće. I da još nešto, da stavite samo po jedno oružje u jedan post!!! Evo ja krećem sa dobrim starim 'bezbolnim' (ol' painless ) iz filma Predator (1987) Evo slija ![]() ![]()
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Croportal forum pokreće vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,161
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najoružje iz filma Čudno oružije, koje je valjda karikatura i pretjerano u svim oblicima - baš mi se sviđa... ![]() ![]()
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najoružje iz filma Light sabre i double light sabre: ![]()
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- |
| | |
| | #5 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
Poruka: 3,057
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najoružje iz filma Moj drugi izbor je bio ZF-1, ali _Aris_ me prestigo ![]() Iz filma From Dusk Till Dawn (1996) oružje koje je koristio lik 'Sex Machine' ![]() The Crotch Gun ![]()
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Croportal forum pokreće vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. Zadnji Uredio daka : 11-02-08 u 12:07. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Najoružje iz filma Gan iz Planet terrora ![]()
__________________ Pliiiz CP - Pimp my ride |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 21-03-07 Godina: 28
Poruka: 399
![]() ![]() | Re: Najoružje iz filma The BFG9000 is a fictional futuristic weapon found in the computer game series Doom: Doom, Doom II, The Ultimate Doom, Final Doom, Doom 64, Doom 3, its expansion, Doom 3: Resurrection of Evil, and Doom RPG. The BFG9000 is a huge, solid metal gun that fires balls of green plasma. The most powerful weapon in the games, it is capable of destroying nearly any player or enemy with a single hit. Most subsequent first-person shooters implemented similar weapons, but few of them were quite as notorious as the BFG9000. Quake II and Quake III Arena pay homage to the BFG9000 with a pair of similar weapons both called the BFG10K. The abbreviation BFG stands for "Big Fucking Gun" as described in Tom Hall's original Doom design document (Section 14). In the paperback novelization of Doom published in 1995, the characters refer to the BFG as a "Big Freaking Gun". Another name, according to the motion picture, seen on a computer monitor, is "Bio Force Gun" (though in the movie itself, "Big Fucking Gun" is spoken as it comes into view).
__________________ Bog je stvorio ženu u petak! Zašto petak? U ponedjeljak je stvorio kokoš, u utorak puricu, u srijedu patku, u èetvrtak gusku i u petak mu je ponestalo perja. |
| | |
| | #8 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najoružje iz filma Weapon X: ![]()
| | |
| | #10 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Najoružje iz filma A dajteee niste fer! Uzeli mi sve ideje.... oh, well...Navest ću... Phazer! I to onaj prvi! To je ono na što će svaki Trekkie sa nostalgijom pustiti suzu ![]() ![]() Vasquez i njena gančina ![]() pa onda recimo.... Golden Gun? ![]() I na kraju... Važno je posjedovati iskaznicu! ![]() Zadnji Uredio Markan : 12-02-08 u 18:12. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:10.

) iz filma 

oh, well...