koji je tvoj problem, točno?
Raspravljate o temi Naša država Hrvatska... u Filmovi forumu, dio Kultura i Zabava foruma; Eto sad gledam 2 program Hrt-a... Ne ide mi u glavu, a i jako me smeta to što se na, ...
koji je tvoj problem, točno?
Partizani su kao prvo i prvo neistomišljenici... nisu se borili za nekakvo oslobođenje naroda kako su oni to zvali,nego su se borili za prevlast na našim teritorijima za komunističko društveno uređenje.... svatko tko je imalo učio povijest može razaznati cilj partizanske borbe....
moje razmišljanje je da ako medijski može podržavat partizanstvo, može se i ustaštvo
18 godina, a već zadrt![]()
"ja sam papak uvijek mi težak kapak, party na forumu za mene gotov u jedan eh što sam bijedan...
ma jebo ti forumske pice ode ja spavati i gole tete sanjati"
by Mazda
Voljeni grade, za tebe dišem, najljepšu pjesmu srcem ti pišem...
×××
Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj, mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj...
reci ti meni koliko je snimljeno filmova kojima se uzdižu nedjela sila osovine ili njihovih kvislinških privjesaka hmmmm
koliko je filmova snimljeno o antifašističkoj borbi ili antifašizmu uopće ..... hmmmm
dakle ako se cijeli svijet opredijelio za antifašizam, meni i dalje nije jasno kako danas klinci kojima su otac i djed stavili ular na mozak, nisu razvili svoje mišljenje po tom pitanju, nego tešu jedno te isto.![]()