| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filmovi Raspravljate o temi the Number 23 u Kultura i Zabava forumu; dakle.. jučer... 23. prosinca sam pogledo film na preporuku frenda.. zove se the Number 23, sa Jim Carreyjem u glavnoj ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 15-11-07 Godina: 18
Poruka: 3
![]() | the Number 23 dakle.. jučer... 23. prosinca sam pogledo film na preporuku frenda.. zove se the Number 23, sa Jim Carreyjem u glavnoj ulozi.. Nenalik na Jima, u ovoj priču glupu duplu ulogu, mirnog obiteljskog čovjeka koji radi u šinteraju, i čovjeka koji mu dolazi u vizijama dok čita knjigu nazvani 23... cijeli film ima odličnu priču, i do samog kraja ćete se pitati kako će to sve zapravo završiti.. svakako pogledajte i dodatke na DVD-u, jer je enigma o broju 23 odlično koncippirana..thats it.. pozz |
| | |
| | #2 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,169
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: the Number 23 gledao prije 2 mjeseca...nije loš film
__________________ ...ljubav pomaže čovjeku da prevlada osjećaj usamljenosti i odvojenosti, a ipak mu dopušta da bude svoj. U ljubavi se zbiva paradoks: dva bića postaju jedno, a ipak ostaju dvoje... |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-12-07
Poruka: 281
![]() | Re: the Number 23
__________________ One door closes,another door closes and now your boxed in -----End of the line---- by Devildriver |
| | |
| | #7 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 09-11-06 Lokacija: Ri Godina: 16
Poruka: 2,900
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: the Number 23 super film samo sam se malo pri kraju mislim pogubio, treba razmišljat ali inačer super film i tko bi reko da Carrey moze glumut ozbiljnu ulogu ![]()
__________________ CHAMP10NS UN17ED |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:06.

svakako pogledajte i dodatke na DVD-u, jer je enigma o broju 23 odlično koncippirana..