| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filmovi Raspravljate o temi oceanovih 12 u Kultura i Zabava forumu; Tri godine nakon što su Danny Ocean i njegova klapa u Las Vegasu ukrali 160 milijuna iz casina Terry Benedicta š... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Administrator | oceanovih 12 Tri godine nakon što su Danny Ocean i njegova klapa u Las Vegasu ukrali 160 milijuna iz casina Terry Benedicta šarmantni se lopov ponovno priženio Tessom i polako se privikava na miran obiteljski život u predgrađu. Ostatak družine (Rusty, Caldwell, Basher itd...) također se okrenuo poštenom građanskom životu no njihovu idilu iznenada narušava Benedictov ponovni dolazak koji nakon što im je svima ušao u trag pljačkaškoj skupini daje ultimatum, ili će mu isplatiti ukradenih 160 milijuna dolara sa kamatama ili će ih pobiti sve do jednoga. Dok vrijeme ističe Oceanova se ekipa ponovno okuplja i kreće za Evropu u još jednu, posljednju zajedničku akciju. No stvari se dolaskom na stari kontinent dodatno kompliciraju kada im u trag uđe Rustyeva bivša cura sada detektivka Europola Isabel Lahiri i kada ih na zub uzme sujetni francuski pljačkaš Francois Toulour zvan "Noćna Lisica" koji se kiti titulom najvećeg kradljivca na svijetu i koji u Dannyevom dolasku u Europu shvaća kao veliku prijetnju i izazov... HRVATSKI NASLOV: OCEANOVIH 12 NASLOV ORIGINALA: Oceans 12 REŽIJA: Steven Soderbergh SCENARIJ: George Nolfi GLAVNE ULOGE: George Clooney, Brad Pitt , Matt Damon, Catherine Zeta-Jones, Andy Garcia, Don Cheadle, Bernie Mac, Julia Roberts,Carl Reiner, Elliot Gould ŽANR: Komedija / Akcijski PRODUKCIJA: Warner Bros. DISTRIBUCIJA: Intercom Issa TRAJANJE: 130 min GODINA: 2004. jeli ga tko gledao...kakav je film. ja sam ga mislio ići gledati sljedeći tjedan. |
| | |
| | #4 (permalink) |
|
Poruka: n/a
| Re: oceanovih 12 Sorry fanovima Oceana, ali moram reci da je film jedno od najvecih sranja koje sam gledao.Imam osjecaj da su se skupili glumci iz keca na kavi i rekli "Hajdemo snimit neki film, a scenario i neku suvisliju pricu ko .ebe, pa mi smo poznati i ljudi ce gledati film zbog toga i svi cemo fino zaraditi".Ma uzas zivi. |
|
| | #5 (permalink) | |
| Administrator | Re: oceanovih 12 Citat:
| |
| | |
![]() |
| Tagovi: oceanovih |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |