| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filmovi Raspravljate o temi Oscari u Kultura i Zabava forumu; Čudi me da nije otvorena ova tema.evo anketa za vaše mišljenje o najboljem filmu.komentirajte o nominacijama ... |
| Vidi Rezultate Anketa: Koji film će po vašem mišljenju odnijeti najvažniju nagradu u svijetu filma? | |||
| Atonement(Okajanje) | | 1 | 12.50% |
| There will be blood(Bit će krvi) | | 3 | 37.50% |
| No country for old men(Nema zemlje za starce) | | 1 | 12.50% |
| Michael Clayton | | 1 | 12.50% |
| Juno(?) | | 2 | 25.00% |
| Glasači: 8. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 24-01-08
Poruka: 9
![]() | Čudi me da nije otvorena ova tema.evo anketa za vaše mišljenje o najboljem filmu.komentirajte o nominacijama btw svjestan sam da 3 od ova 5 filma još nisu ni došli u RH al šta ćeš...
__________________ Dr. No: East, West, just points of the compass, each as stupid as the other. Zadnji Uredio daidza : 24-01-08 u 23:42. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,555
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Oscari Samo sam pogledala Michael Clayton i bio mi je bez veze. A po kritikama kako čitam, meni se čini da je najbolji "Bit će krvi". Eto.
__________________ Zamisli na bijelom konju kako nebom sipas smaragde zamisli galopiras sam po nebu od marmelade pjevusis neke pjesmice vjetar ti siba u lice ...zamisli da kao obloge ritam ti lijepe za noge |
| | |
| | #3 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,026
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Oscari Glasao sam za Michaela Claytona zbog glumacke postave,a vidim da i film ima dosta nominacija,ali nijedan od ovih nisam gledao
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
![]() |
| Tagovi: film, oscar |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:19.

Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život.