| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filmovi Raspravljate o temi Pad crnog jastreba u Kultura i Zabava forumu; Veceras na RTLu u 21:30 Meni odlican film.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #3 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Pad crnog jastreba film je prejeben.opet ga gledsat po 20 put
__________________ DailvBoner amateur videos,teens college.-dailyboner.tk |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-10-07 Lokacija: Zadar
Poruka: 459
![]() ![]() ![]() | Re: Pad crnog jastreba Film je zakon jedan od boljih ratnih filmova ikad snimljenih
__________________ zapivajmo nocas u konobi nek se stare uspomene bude tuđi covik nikad nece znati sto to veze Dalmatinske ljude |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,575
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pad crnog jastreba Ok je film,ali ne znam po cemu je zasluzio da se otvori tema o njemu? a i sta da ljudi na ovoj temi pisu,komentare o filmu?
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
| | #6 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 07-08-06 Godina: 29
Poruka: 2,378
![]() | Re: Pad crnog jastreba Uzmeš akciju koja je bila debakl , katastrofa i neviđena sramota američke vojske ... onda o tom snimiš film i na kraju ispadne epopeja o slavi , hrabrosti i sposobnosti američke vojske. Zakon ![]() Al ne kažem da film nije zabavan za gledanje. ![]()
__________________ Kyle: Is anyone else having problems concentrating on this? I just can't seem to concentrate. Cartman: Maybe we should send you to a concentration camp. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-06-07
Poruka: 1,106
![]() | Re: Pad crnog jastreba Šta tebe muči? Lik je otvorio temu i šta sad, ako ti smeta bjež odavdje.A film je inspiriran po stvarnom događaju i meni je baš dobar.Ništa posebno ali je dobar.Ibort? Šta je s tobom? Kakva sramota kakve gluposti? |
| | |
| | #8 (permalink) | |
![]() | Re: Pad crnog jastreba Citat:
![]()
__________________ Kyle: Is anyone else having problems concentrating on this? I just can't seem to concentrate. Cartman: Maybe we should send you to a concentration camp. | |
| | |
| | #10 (permalink) |
![]() | Re: Pad crnog jastreba Dobro Giant , dobro , samo me nemoj tuć. ![]()
__________________ Kyle: Is anyone else having problems concentrating on this? I just can't seem to concentrate. Cartman: Maybe we should send you to a concentration camp. |
| | |
![]() |
| Tagovi: crni, jastreb |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:41.