| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filmovi Raspravljate o temi Počelo snimanje Harry Potter 6 u Kultura i Zabava forumu; IMDB - Harry Potter and the Half-Blood Prince (2008) YouTube - YouTube - Harry Potter 6 Half-Blood Prince trailer (exelent) Ovo ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 10-11-07
Poruka: 66
![]() | Počelo snimanje Harry Potter 6 IMDB - Harry Potter and the Half-Blood Prince (2008) YouTube - YouTube - Harry Potter 6 Half-Blood Prince trailer (exelent) Ovo s You. je bezveze ali na linkovima sam već stavila vijest tako da potražite. Jedva čekam!
__________________ If computers have no doors or fences, who needs Windows and Gates? Zadnji Uredio Cozmika : 10-11-07 u 23:11. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 05-01-08 Godina: 15
Poruka: 6
![]() | ey...evo prvi put sam na forumu...tak da....uglavnom...fan sam harry pottera...sto i odaje moje korisnicko ime....htkela bih da zapocenmo neku teme o harry potteru...o filmovima ili knjigama...tak svejedno...uglavnom...pozz svima!! ![]() hey....imam malo greska....gore...ali tipkovnica mi malo steka.. Zadnji Uredio daidza : 05-01-08 u 21:07. |
| | |
| | #6 (permalink) |
![]() | Re: Počelo snimanje Harry Potter 6 jedva cekam....da dode 6 dio,,,ali peti je bio katastrofa...pola knjige su izbacili...kako glupo...ali ipak ja svaki harry potter film pogledam najmanje 4 puta...xD...steta kaj 6 dio dolazi tek u 11 mjesecu..... ![]() |
| | |
| | #8 (permalink) |
![]() | Re: Počelo snimanje Harry Potter 6 eh...procitala sam ja 6 knjigu 3 puta...ja se uvijek razocaram u harry potter filmu jer mnogo tog izbace....voljela bih da budu sve kako i u knjizi....ali naravno nije....mrzim to....ali ipak koliko god oni izbacili iz filma meni je film opet super...neam pojma zasto ali je... ![]() |
| | |
| | #10 (permalink) |
![]() | Re: Počelo snimanje Harry Potter 6 ko prvo pise se harry potter a ne heri poter...xD..:..meni je harry potter super..mislim ovo je tema na harry pottera ak ti se ne sviđa zas komentiras....malo glupo ali nema veze... ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: harry, pocelo, potter, snimanje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:49.