| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filmovi Raspravljate o temi pogrešno skretanje u Kultura i Zabava forumu; neznam imali ove teme ali mislim da nema... ovako zanima me dali je itko gledao taj film i kakav vam ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 11-06-07 Lokacija: Zadar Godina: 20
Poruka: 39
![]() | pogrešno skretanje neznam imali ove teme ali mislim da nema... ovako zanima me dali je itko gledao taj film i kakav vam jer jer ja sam ga gledala i nije mi bio neto strasan ipak sam pogledala skoro sve horore ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-12-07
Poruka: 281
![]() | Re: pogrešno skretanje 1.dio zakon 2.dobar 3.katastrofa
__________________ One door closes,another door closes and now your boxed in -----End of the line---- by Devildriver |
| | |
| | #4 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: pogrešno skretanje Meni prvi dio bezveze, drugi- totalna katastrofa, za treći nisam ni znao da ima, hvala Bogu...
__________________ Drink, drink, wherever you may be, We are the drunk and disorderly, And we don't give a f*ck, and we don't give a sh*t, We're going home with the championship. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,169
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: pogrešno skretanje gledao oba a za treći nisam ni znao...ma meni su oba presmiješna... mislim katastrofa su oba ali su me nasmijali više nego neke komedije ...
__________________ ...ljubav pomaže čovjeku da prevlada osjećaj usamljenosti i odvojenosti, a ipak mu dopušta da bude svoj. U ljubavi se zbiva paradoks: dva bića postaju jedno, a ipak ostaju dvoje... |
| | |
![]() |
| Tagovi: skretanje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:02.

...