| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filmovi Raspravljate o temi Posljednji krici iz Savane u Kultura i Zabava forumu; Ili posljednji krici sa Savane, tako nesto. Uglavnom stari dokumentarac iz 70ih ili 80ih (cini mi se). Ako netko zna ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-12-06 Lokacija: Rijeka Godina: 21
Poruka: 861
![]() | Posljednji krici iz Savane Ili posljednji krici sa Savane, tako nesto. Uglavnom stari dokumentarac iz 70ih ili 80ih (cini mi se). Ako netko zna di ga mogu nac nek mi se javi na PM ili ako netko zna originalni naziv (engleski) ovog filma puno bi mi pomogao i bio bi jako zahvalan.
__________________ Moj blog o Internet zarada! - NOVI DOKAZ ISPLATE! |
| | |
| | #2 (permalink) |
![]() | Re: Posljednji krici iz Savane Dajte ljudi, itko? Vrlo mi je bitan taj film a nema ga nigdje, bas je raritet. Evo ima na you tube jedan dio gdje lavovi pojedu covjeka, vrlo zanimljivo.... Inace, naziv filma na engleskom je "Savage man, savage beast" http://www.youtube.com/watch?v=hkyrvB5nPW0
| | |
| | #3 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
Poruka: 3,057
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Posljednji krici iz Savane Pa logično je zaključiti ako ti nitko nije javio da nitko ne zna ![]()
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Croportal forum pokreće vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. |
| | |
| | #4 (permalink) |
![]() | Re: Posljednji krici iz Savane Taj drugi post je bio napisan kako bi privuako vise ljudi da pogleda temu jer ih je samo 18 pogledalo tako da je dobar zakljucak da od njih 18 vjerojatno nitko nezna, jos kad bi vise njih pogledalo temu ![]()
| | |
| | #5 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-01-08 Godina: 29
Poruka: 1,094
![]() ![]() | Re: Posljednji krici iz Savane Pogledao sam post, ali ne znam!!! Napiši kako se zove u originalu, kao i dodatne podatke o produkciji, inače nema šanse ni da ga ti, niti itko od nas nađe!
__________________ |
| | |
| | #6 (permalink) |
![]() | Re: Posljednji krici iz Savane Originalni naziv je "Ultime grida dalla savana" a engleski prijevod je "Savage Man Savage Beast" vise detalja na IMDB-u
| | |
![]() |
| Tagovi: dokumentarac, krici, posljednji, savana |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:14.

- NOVI DOKAZ ISPLATE!