| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filmovi Raspravljate o temi The Poughkeepsie Tapes u Kultura i Zabava forumu; brutalan hororac....radnja je da policija nađe u nekoj napuštenoj kuci stotine snimki ubojsta mučenja i sakačenja koje je ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas | The Poughkeepsie Tapes brutalan hororac....radnja je da policija nađe u nekoj napuštenoj kuci stotine snimki ubojsta mučenja i sakačenja koje je snimao sam ubojica u perodu od 10 godina!Izgleda obecavajuce.... sve kaj treat znat o filmu UHM - The Poughkeepsie Tapes clip iz filma trejler film izlazi navodono negdje u veljači...
__________________ Jesus walks into a motel holding 3 nails in his hand and says "can you hook me up for tonight"? |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: The Poughkeepsie Tapes film je napravljen kao "mockumentary"....neš u stilu blair witcha...naci...uboica je pobego...uletili mu SWATovci u kuci i našli hrpu kazeta u kojima on snima žrtve prije nego ih otme i pocne mucit samo mucenje i ubojstva i kako se riješio tjela....kažu da ce imati kao i fejkane intervijue sa rodbinom žrtava i policajaca kao i vijesti na televiziji o tom inicidentu...
__________________ Jesus walks into a motel holding 3 nails in his hand and says "can you hook me up for tonight"? |
| | |
![]() |
| Tagovi: horror, tapes |
« Big fish
|
Cure od 007 »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:54.