| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filmovi Raspravljate o temi Precijenjeni Filmovi :D u Kultura i Zabava forumu; aj kad sam vec otvorio temu u glazbi... meni je to definitivno Pasija. prije nego što sam ga pogledo, po ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 07-05-07 Lokacija: Osijek
Poruka: 2,598
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Precijenjeni Filmovi :D aj kad sam vec otvorio temu u glazbi... ![]() meni je to definitivno Pasija. prije nego što sam ga pogledo, po tv-u su bili izvještaji iz kina, ljudi izlaze van plačući i govoreći : izvrstan film bla bla bla. nabavim ga ja na divixu, i nemogu vjerovat... zanemarite svu tu vjersku tematiku, zamislite da se ne radi o biblijskim događajima. to je film o mučenju. uopće nemogu shvatiti što je tako fantastično u tom filmu. režija i gluma su ok, ali sam film je katastrofa |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-07-07 Godina: 22
Poruka: 412
![]() | Re: Precijenjeni Filmovi :D matrix, titanic, svaki film s harrison ford-om
__________________ BDSM - je kratica za Bondage - Discipline (ili Dominace), Submission (ili Sado-) - Masochism (ropstvo/disciplina, dominacija/pokoravanje, sadizam/mazohizam). |
| | |
| | #4 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-12-05
Poruka: 1,629
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Precijenjeni Filmovi :D Na prvom mjestu Titanic, a za ostale se slažem s prethodnicima - Matrix, Pasija, Braveheart, dalo bi se još dosta nabrajati. Puno je filmova izašlo s velikom pompom, ljudi su ih gledali u velikom broju zbog odlične reklame,a kad ono..... pljuga.
__________________ Konačno da i ja jednu kažem |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 10-04-07 Lokacija: Split Godina: 20
Poruka: 917
![]() ![]() ![]() | Re: Precijenjeni Filmovi :D A ovdje bi se stvarno moglo napisati pa mislim 90% blockbustera je takvo. Evo da posjetim na neke: Castaway, Spiderman 2, Batman Begins itd.
__________________ Život je pun reljefa |
| | |
| | #6 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 07-08-06 Godina: 29
Poruka: 2,378
![]() | Re: Precijenjeni Filmovi :D Engleski pacijent
__________________ Kyle: Is anyone else having problems concentrating on this? I just can't seem to concentrate. Cartman: Maybe we should send you to a concentration camp. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Precijenjeni Filmovi :D Slažem se za Harrison Forda, ništa od njega ne volim, inače Titanic, Moulin Rouge, Pasija, Harry Potter, Matrix ali samo drugi i treći dio, Pirates of Carribean 3, Star Wars svi dijelovi... ima ih ko kukuruza...
__________________ Dum spiro, spero. |
| | |
| | #9 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,269
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Precijenjeni Filmovi :D Kaj ja znam meni je Matrix prvi dio jedan od najjačih filmova koje sam gledo, a vjerujte dosta sam ih pogledao ![]()
__________________ ...i do it because i can, i can because i want to, i want to because YOU SAID I COULDN'T DO IT!!! |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,026
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Precijenjeni Filmovi :D Saw. Prvi dio jako dobar, u ostalima mi ide na živce ponavljanje svakih pet min "I want to play a game". Ali ja nisam mjerilo budući da mi je omiljeni film "Zameo ih vjetar" i slične bajke . Ne znam, ne mogu se sjetit trenutno... |
| | |
![]() |
| Tagovi: filmovi, precijenjeni |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:12.

. Ne znam, ne mogu se sjetit trenutno...