Idi nazad   Croportal Forum > Kultura i Zabava > Filmovi
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Filmovi Raspravljate o temi Precijenjeni Filmovi :D u Kultura i Zabava forumu; aj kad sam vec otvorio temu u glazbi... meni je to definitivno Pasija. prije nego što sam ga pogledo, po ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 09-07-07, 17:03   #1 (permalink)
Banned

Datum registracije: 07-05-07
Poruka: 2,598
Datachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svima
Precijenjeni Filmovi :D

aj kad sam vec otvorio temu u glazbi...

meni je to definitivno Pasija. prije nego što sam ga pogledo, po tv-u su bili izvještaji iz kina, ljudi izlaze van plačući i govoreći : izvrstan film bla bla bla.

nabavim ga ja na divixu, i nemogu vjerovat... zanemarite svu tu vjersku tematiku, zamislite da se ne radi o biblijskim događajima. to je film o mučenju.
uopće nemogu shvatiti što je tako fantastično u tom filmu.
režija i gluma su ok, ali sam film je katastrofa
Datachi je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 09-07-07, 17:09   #2 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 03-04-07
Poruka: 901
Bluebird ima ono neštoBluebird ima ono neštoBluebird ima ono neštoBluebird ima ono neštoBluebird ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Bluebird
Re: Precijenjeni Filmovi :D

Braveheart,Matrix. Pasiju nisam gledala al sigurna sam da je precijenjen.
Odgovori sa citatom
Star 09-07-07, 18:22   #3 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 02-07-07
Godina: 22
Poruka: 412
skin2yard je zabranio reputaciju

matrix, titanic, svaki film s harrison ford-om
Odgovori sa citatom
Star 09-07-07, 19:13   #4 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 20-12-05
Poruka: 1,629
Homesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svima

Na prvom mjestu Titanic, a za ostale se slažem s prethodnicima - Matrix, Pasija, Braveheart, dalo bi se još dosta nabrajati. Puno je filmova izašlo s velikom pompom, ljudi su ih gledali u velikom broju zbog odlične reklame,a kad ono..... pljuga.
Odgovori sa citatom
Star 09-07-07, 19:14   #5 (permalink)
Uvaženi forumas

Avatar od korisnika čudna_pojava

Datum registracije: 10-04-07
Godina: 20
Poruka: 917
čudna_pojava se izdvaja iz masečudna_pojava se izdvaja iz masečudna_pojava se izdvaja iz mase

A ovdje bi se stvarno moglo napisati pa mislim 90% blockbustera je takvo.
Evo da posjetim na neke:
Castaway, Spiderman 2, Batman Begins itd.
Odgovori sa citatom
Star 09-07-07, 19:18   #6 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 07-08-06
Godina: 29
Poruka: 2,378
Ibort je zabranio reputaciju

Engleski pacijent
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 09-07-07, 20:08   #7 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 18-06-07
Godina: 23
Poruka: 85
Metal Snake se izdvaja iz mase

Titanic , po meni nije zaslužijo nijednog oscara.
Odgovori sa citatom
Star 09-07-07, 23:11   #8 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 02-07-07
Godina: 24
Poruka: 316
Belial se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Belial

Slažem se za Harrison Forda, ništa od njega ne volim, inače Titanic, Moulin Rouge, Pasija, Harry Potter, Matrix ali samo drugi i treći dio, Pirates of Carribean 3, Star Wars svi dijelovi... ima ih ko kukuruza...
Odgovori sa citatom
Star 09-07-07, 23:26   #9 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,269
Adolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobar

Kaj ja znam meni je Matrix prvi dio jedan od najjačih filmova koje sam gledo, a vjerujte dosta sam ih pogledao
Odgovori sa citatom
Star 09-07-07, 23:33   #10 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,026
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Saw. Prvi dio jako dobar, u ostalima mi ide na živce ponavljanje svakih pet min "I want to play a game". Ali ja nisam mjerilo budući da mi je omiljeni film "Zameo ih vjetar" i slične bajke . Ne znam, ne mogu se sjetit trenutno...
Wamp je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: filmovi, precijenjeni

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 23:12.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108