Idi nazad   Croportal Forum > Kultura i Zabava > Filmovi
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Filmovi Raspravljate o temi Precijenjeni Filmovi :D u Kultura i Zabava forumu; Citat: Pravi autor: vibica monsters ball (ne znam hrv. naziv). Nema hrvatski naziv...

Odgovor

Opcije Teme
Star 11-08-07, 16:33   #31 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,325
Adolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobar
Re: Precijenjeni Filmovi :D

Citat:
Pravi autor: vibica Pogledaj Poruke
monsters ball (ne znam hrv. naziv).
Nema hrvatski naziv
dok se pored mene budis ti...
Adolon je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 11-08-07, 16:36   #32 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,428
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Tarantinovi filmovi su mi precijenjeni.
Odgovori sa citatom
Star 11-08-07, 17:26   #33 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 22-02-07
Godina: 30
Poruka: 4,492
carllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu auru

Citat:
Pravi autor: Bluebird Pogledaj Poruke
Braveheart,Matrix. Pasiju nisam gledala al sigurna sam da je precijenjen.

to su tebi precijenjeni filmovi
to su meni remek dijela
precijenjei su mi možda Pasija,Vodeni svijet,Engleski pacijent...
carllito je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 12-08-07, 16:49   #34 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 12-08-07
Godina: 22
Poruka: 132
psihopat se izdvaja iz mase

2001:A Space odissey - kako uopče može to netko pogledat do kraja,ja sam
pokušao dva puta nije išli,dosadno za
Matrix - ne znam zašto je tako hvaljen
Casablanca - klasična ljubavna priča,kažu da je među i najboljima ikad
Saving Private Ryan - dobar,ali ima boljih ratnih
psihopat je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-08-07, 22:13   #35 (permalink)
Starter

Datum registracije: 18-08-07
Poruka: 33
tricky2906 se izdvaja iz mase

hmmm najprecijenjiniji film mi je Engleski Pacijent ne znam na koju foru je dobio 9 Oscara dobro nije ni Titanic melem al ipak je bolji o odnosu na spomenutog uostalom najveća nepravda je što filmovi poput L.A. Confidential(meni osobno najbolji film 90-tih) nije dobio nagrade koje zaslužuje mislim najviše na najbolji film redatelja glavneglumce(kolko se sjećam dobio je 2 za scenarij i sporednu ulogu)!! al mislim njihov kriterij u ocjenjivanju filmova je koma (akademski glasači!!!)
tricky2906 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-08-07, 10:21   #36 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 05-05-07
Poruka: 91
penelope20 je zabranio reputaciju

Citat:
Pravi autor: psihopat Pogledaj Poruke
2001:A Space odissey - kako uopče može to netko pogledat do kraja,ja sam
pokušao dva puta nije išli,dosadno za
Matrix - ne znam zašto je tako hvaljen
Casablanca - klasična ljubavna priča,kažu da je među i najboljima ikad
Saving Private Ryan - dobar,ali ima boljih ratnih

2001:Odiseja nije film za svakoga. I meni je bio dosadan kad sam ga prvi put pogledala(16 god.), a sad ga potpuno drugačije shvaćam i gledam.
penelope20 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-08-07, 13:45   #37 (permalink)
dr.sc. Foruma

Adolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: Wamp Pogledaj Poruke
Tarantinovi filmovi su mi precijenjeni.
Slažem se s tobom, ali mislim da su mu precijenjeni samo ovi noviji naslovi (kill bill i te pizdarije), dok sam za one prijašnje naslove koji su se bazirali na otkačenim dijalozima (Pulp fiction, Reservoir dogs, Jackie Brown, 4 rooms) mišljenja da su remek djela
Adolon je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-08-07, 13:50   #38 (permalink)
Cobeta

Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Ja baš na te i mislim. Jackie Brown - bljuv. Kill Bill- bljuv, jedino dobro što je iz tog filma proizašlo je parodija "Kita u Billa"

OK mi je jedino Hostel..
Odgovori sa citatom
Star 19-08-07, 14:04   #39 (permalink)
dr.sc. Foruma

A dobro ni meni Jackie Brown nije neki, al mi je dobar jer je nastao dok tarantino nije posto tolka zvijezda i dok je te filmove radio po svom stilu i guštu (dok je ova akcijska sranja napravio za "široke mase" i zaradu).
Npr Pulp Fiction , 4 rooms i Reservoir dogs su mi genijalni filmovi i svaki od njih sam gledao najmanje 10 puta
Dijalozi su mi prekrvavi, radnja jebena.
kako samo frajer isjecka film na djeliće i onda polako slaže slagalicu , a s tim i radnju (time da je početak na kraju)...

A i Samuel L Jackson mi je šef najveći od glumaca, a tek kad se sjetim Stevea Buschemija...kakav manijak
Adolon je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-08-07, 14:07   #40 (permalink)
Cobeta

Pulp Fiction i Reservoir Dogs su iznimke, ok su mi, ali opet malo precijenjeni jebiga, ali to sam samo ja..

A slažem se za Samuela Michaela Jacksona Joj
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: filmovi, precijenjeni

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 02:00.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113