| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filmovi Raspravljate o temi Precijenjeni Filmovi :D u Kultura i Zabava forumu; Citat: Pravi autor: vibica monsters ball (ne znam hrv. naziv). Nema hrvatski naziv... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,325
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Precijenjeni Filmovi :D
__________________ ...dok si pored mene zaboravljam sve probleme, i dok si pored mene ja ne znam sto je strah, ma dok si pored mene znam da mogu mirno sanjati, dok se pored mene budis ti... |
| | |
| | #34 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 12-08-07 Godina: 22
Poruka: 132
![]() | Re: Precijenjeni Filmovi :D 2001:A Space odissey - kako uopče može to netko pogledat do kraja,ja sam pokušao dva puta nije išli,dosadno za Matrix - ne znam zašto je tako hvaljen Casablanca - klasična ljubavna priča,kažu da je među i najboljima ikad Saving Private Ryan - dobar,ali ima boljih ratnih |
| | |
| | #35 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 18-08-07 Lokacija: Koprivnica
Poruka: 33
![]() | Re: Precijenjeni Filmovi :D hmmm najprecijenjiniji film mi je Engleski Pacijent ne znam na koju foru je dobio 9 Oscara dobro nije ni Titanic melem al ipak je bolji o odnosu na spomenutog uostalom najveća nepravda je što filmovi poput L.A. Confidential(meni osobno najbolji film 90-tih) nije dobio nagrade koje zaslužuje mislim najviše na najbolji film redatelja glavneglumce(kolko se sjećam dobio je 2 za scenarij i sporednu ulogu)!! al mislim njihov kriterij u ocjenjivanju filmova je koma (akademski glasači!!!) |
| | |
| | #36 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 05-05-07
Poruka: 91
![]() | Re: Precijenjeni Filmovi :D Citat:
2001:Odiseja nije film za svakoga. I meni je bio dosadan kad sam ga prvi put pogledala(16 god.), a sad ga potpuno drugačije shvaćam i gledam. | |
| | |
| | #37 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Precijenjeni Filmovi :D Slažem se s tobom, ali mislim da su mu precijenjeni samo ovi noviji naslovi (kill bill i te pizdarije), dok sam za one prijašnje naslove koji su se bazirali na otkačenim dijalozima (Pulp fiction, Reservoir dogs, Jackie Brown, 4 rooms) mišljenja da su remek djela ![]()
__________________ ...dok si pored mene zaboravljam sve probleme, i dok si pored mene ja ne znam sto je strah, ma dok si pored mene znam da mogu mirno sanjati, dok se pored mene budis ti... |
| | |
| | #38 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,428
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Precijenjeni Filmovi :D Ja baš na te i mislim. Jackie Brown - bljuv. Kill Bill- bljuv, jedino dobro što je iz tog filma proizašlo je parodija "Kita u Billa" ![]() OK mi je jedino Hostel..
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #39 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Precijenjeni Filmovi :D A dobro ni meni Jackie Brown nije neki, al mi je dobar jer je nastao dok tarantino nije posto tolka zvijezda i dok je te filmove radio po svom stilu i guštu (dok je ova akcijska sranja napravio za "široke mase" i zaradu). Npr Pulp Fiction , 4 rooms i Reservoir dogs su mi genijalni filmovi i svaki od njih sam gledao najmanje 10 puta ![]() Dijalozi su mi prekrvavi, radnja jebena. kako samo frajer isjecka film na djeliće i onda polako slaže slagalicu , a s tim i radnju (time da je početak na kraju)... A i Samuel L Jackson mi je šef najveći od glumaca, a tek kad se sjetim Stevea Buschemija...kakav manijak
| | |
| | #40 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,428
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Precijenjeni Filmovi :D Pulp Fiction i Reservoir Dogs su iznimke, ok su mi, ali opet malo precijenjeni jebiga, ali to sam samo ja.. A slažem se za Samuela Michaela Jacksona Joj ![]()
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
![]() |
| Tagovi: filmovi, precijenjeni |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:00.

Joj