Imate ovdje opširno opisano kako raditi/prerađivati titlove: titlovi-extra.com :: View topic - MALI SAVETI ZA POCETNIKE
Raspravljate o temi Req: Titlovi u Filmovi forumu, dio Kultura i Zabava foruma; Mene isto zanima gdje se "rade" titlovi, ili ako se igdje može naći title za film "FLUKE" a carlo carlei ...
Imate ovdje opširno opisano kako raditi/prerađivati titlove: titlovi-extra.com :: View topic - MALI SAVETI ZA POCETNIKE
Hvala ti ALLs! Pomogao si mi puno, iako je komplicirano...![]()
Program ti se zove Subtitle Workshop. I nije kompliciran.
Kako da ubacim titlove u film?
HELP
u folderu gdje ti je film, samo staviš titlove pokraj njega
to je to
MOLIM VAS di ima titlove za film fluke (1995.)directorlo carlei?????????heeeeeeeeeeeeeeeellllllppppppppppp
Koristi edit
plizzzzz???
e crazychica i ja to trazim! jesi nasla sta
Zadnji Uredio daidza : 01-08-07 u 21:09
jedno pitanje: kad sam skinula film sa interneta i titl za taj film kako sad to sve sprziti na dvd,da mi dvd prepozna taj titl? svasta sam probala ali nista ne pali!stavila sam titlove u folder gdje je film i nista...
Ako imas DVD player sa podrskom za DivX filmove, onda neka ti titl ima isto ime kao i film i neka budu u istom folderu. Ako imas samo DVD player, onda najbolje preko programa ConvertXToDVD to sve prebaci u DVD format i mozes gledat kao standardni DVD.
evo samo da pitam, da li mozda neko ima titl za film conspiracy? nemrem ga nigdje nac...
ne mogu nigdje nać titlove za the good shepard. plizz ak neko ima??
"The more you know who you are, and what you want, the less you let things upset you."
Bill Murray - Lost in Translation