| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filmovi Raspravljate o temi Ross Kemp in Afghanistan u Kultura i Zabava forumu; Izvrstan dokumentarac koji govori o Afganistanu, sukobima, vojnicima i svemu ostalom iz prve ruke. Kemp je faca samo takva, pa ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,161
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ross Kemp in Afghanistan Izvrstan dokumentarac koji govori o Afganistanu, sukobima, vojnicima i svemu ostalom iz prve ruke. Kemp je faca samo takva, pa preporučujem i dokumentarce o bandama u Brazilu, Londonu, Rusiji... ima ih još nisam sve pogledao... Sve možete naći na Veoh i Veoh TV-u.
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,161
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ross Kemp in Afghanistan Najjači mi je bio u neonacistima u Rusiji, kad su mu pokazivali snimke kako su tukli ljude i kad su ga pozvali na roštilj... ![]()
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:01.