Idi nazad   Croportal Forum > Kultura i Zabava > Filmovi
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Filmovi Raspravljate o temi SAW 1,2 I 3 u Kultura i Zabava forumu; Slažem se da je jedan od najrealističnijih horora, jer sam se uživila u film toliko da mi je ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 18-05-07, 23:00   #31 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,497
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti
Re: SAW 1,2 I 3

Slažem se da je jedan od najrealističnijih horora, jer sam se uživila u film toliko da mi je čak malo pozlilo kad si je onaj počeo rezat nogu u prvom dijelu. Ali nisu takvi filmovi za mene
Odgovori sa citatom
Star 19-05-07, 02:04   #32 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 22
Poruka: 4,482
_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan

Jebga, nisam stigo, zapio sam se, dosta meni horora za vecera...
I close my eyes and pass away

I don't know who she is
In my dreams she does exist
Her passion is a kiss
And I can not resist
_Aris_ je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 12-06-07, 22:06   #33 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 17-06-06
Poruka: 2,933
Skunk je zabranio reputaciju

Gledal sva tri i to mi je jedan od rijetkih serijala da su svi nastavci dobri.
Skunk je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 12-06-07, 22:57   #34 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 06-04-07
Godina: 19
Poruka: 2,179
dave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku dave

sva tri djela su jebena, a na kraju 3. sam stekao dojam da prica jos nije gotova...nekako mi glupo zavrsava...pa se nadam da ce biti i 4. dio i da ce bit podjednako dobar kao i prva 3 djela
da nikad nece nestat' sa mojih usana
dave je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-06-07, 18:29   #35 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 01-02-07
Poruka: 3,648
berto11 ima ono neštoberto11 ima ono neštoberto11 ima ono neštoberto11 ima ono neštoberto11 ima ono neštoberto11 ima ono neštoberto11 ima ono nešto

Jebeni filmovi, meni je dvojka najdraža.

U trečem djelu me najviše iživcira ona sprava koja donosi mrtve usmrđene svilje, baca ih kroz nešto što ih samelje i zatrpava lika u bazenu......nisam skužia odakle joj toliko svinja......

Inače je spika skroz zafrkana, a kčer je ispala krava jel nije igrala po pravilima i ljudima nije dala pravo izbora.

A najjače mi je u mrak filmu kad lik sa Shaquilleom O'Nealom otpila krivu nogu umisto one za koju je bio zakovan.
Odgovori sa citatom
Star 17-06-07, 18:37   #36 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 02-12-06
Godina: 21
Poruka: 912
In Flames je zabranio reputaciju
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku In Flames

hehe jako, moram gledat...
In Flames je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-06-07, 19:24   #37 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 28-03-07
Godina: 24
Poruka: 184
baselover se izdvaja iz masebaselover se izdvaja iz mase

nemojte gledat mrak film prije pile
Odgovori sa citatom
Star 18-06-07, 21:25   #38 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 18-06-07
Godina: 23
Poruka: 85
Metal Snake se izdvaja iz mase

Meni Saw filmovi uopće nisu horrori nego trileri no ovo je kaj mislim.

Saw dosta zanimljiv i dobar triler. Solidna režija, par dobrih scena . Ali vidi se već da nije onaj lik ubojca , no završna scena me nekak iznenadila.

Saw 2 ne sjećam ga se baš dobro no nije mi bio nekaj. Glupo objašnjenje zašto lik ubija , prića mi nije bila zanimljiva kao u prvom djelu, ćak mislim da i prića ima dosta rupa.Par dobrih scena poput traženja kljuća među iglama i poćetne scene s kljućem u oku bar su mi malo ćinile film zabavnim.

Saw 3 još nisam gledao pa ne znam kakav je.
Odgovori sa citatom
Star 18-06-07, 21:29   #39 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 22
Poruka: 4,482
_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan

Citat:
Pravi autor: Metal Snake Pogledaj Poruke
Meni Saw filmovi uopće nisu horrori nego trileri no ovo je kaj mislim.

Saw dosta zanimljiv i dobar triler. Solidna režija, par dobrih scena . Ali vidi se već da nije onaj lik ubojca , no završna scena me nekak iznenadila.

Saw 2 ne sjećam ga se baš dobro no nije mi bio nekaj. Glupo objašnjenje zašto lik ubija , prića mi nije bila zanimljiva kao u prvom djelu, ćak mislim da i prića ima dosta rupa.Par dobrih scena poput traženja kljuća među iglama i poćetne scene s kljućem u oku bar su mi malo ćinile film zabavnim.

Sad sam te prvi put skužio na Indexu isto na horrorima i sad bacim oko ovdje, a ti i ovdje...
I close my eyes and pass away

I don't know who she is
In my dreams she does exist
Her passion is a kiss
And I can not resist
_Aris_ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-06-07, 10:05   #40 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 01-02-07
Poruka: 3,648
berto11 ima ono neštoberto11 ima ono neštoberto11 ima ono neštoberto11 ima ono neštoberto11 ima ono neštoberto11 ima ono neštoberto11 ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: Metal Snake Pogledaj Poruke
Saw 2 ne sjećam ga se baš dobro no nije mi bio nekaj. Glupo objašnjenje zašto lik ubija , prića mi nije bila zanimljiva kao u prvom djelu
Sam si napisao da se ne sječaš dobro pa ti vjerovatno zato prića ima rupa..

Objašnjenje zašto Jigsaw ubija je ubiti najbolji dio filma...

Ako nisi skužio on boluje od nekog teškog tumora i doktori su mu odredili točno vrijeme kad će umrjeti..
Nakon toga on se pokušavao ubiti jel nije mogao živiti kad je znao točan datum smrti i imao je strašne bolove. Međutim svaki put kad se provao ubiti on je ostao živ i tek onda shvatio koliko mu znači život....
On sam za sebe kaže da nije ubojica jel daje ljudima izbor, da se iskupe za svoj način života ili da umru...a cilj mu je da vidi koliko su ljudi spremni pretrpiti boli da bi živili...
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: saw, slagalica strave

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 21:24.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113