| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filmovi Raspravljate o temi SAW 1,2 I 3 u Kultura i Zabava forumu; Citat: Pravi autor: adooru Zar je svima dobar drugi dio? Saw 2 mi je bio film s predvidljivim obratima do ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 18-06-07 Godina: 24
Poruka: 85
![]() | Re: SAW 1,2 I 3 Saw 2 mi je bio film s predvidljivim obratima do boli, vrlo lošim glumcima C kategorije, i hrpom gluposti. No bio je bar zabavan nastavak. S druge strane, sa stavljanjem lika Jigsaw-a u prvi plan mislim da se pogriješilo, jer puno bolji efekt bi se postigao da se (kao i u prethodnom filmu) u prvi plan stave žrtve i njihove sudbine, a da je Jigsaw ostao ubojica iz sjene koji sve to prati i u tome uživa. Ali ja ne kužim tko ga financira za sve one zamke i još k tome kako ih može sagraditi ,čovjek jedva može ustas da se popiša ,a kamoli da sagradi sve ono ![]()
__________________ WTF |
| | |
| | #52 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 28-03-07 Godina: 24
Poruka: 184
![]() ![]() | Re: SAW 1,2 I 3 ma šta melješ? zar je bitno ko ga financira? ne može ustat ali ga amanda mijenja! predvidio si drugi dio? bullshit na kvadrat loši glumci? ne nego nepoznati! to je još bolje za horror/thriller, doima se realnije
__________________ shit happens... every day! |
| | |
| | #53 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 20-07-07
Poruka: 23
![]() | Re: SAW 1,2 I 3 Osobno sam gledao Saw sva tri dijela i jedini koji valja ali valja je jedinica.Da se razumijemo jedinicu sam sanjo ali ne zbog scena nego zbog obrata i šoka na kraju dok sam dvojku i trojku gledao ravnodušno jer sam cijelo vrijeme imao osječaj da če se sada nekaj isprčkat i dovest cijeli film u pitanje.Što se tiće spravica u trečem dijelu je zamrzivanje ženske nešto što sam nekoliko puta premotao jer je prejebena scena a bome i ideja.Sam Jigsaw je zastrašujuč ali ja sam imao grozan peh da sam prije jedinice gledao Mrak film 4 tako da sam ja rigo mandule kada sam prvi puta vidio Lutku. Amanda rulz Što se tiće 4 i 5 vjerovatno ču to pogledat ali ne očekujem ništa.Vjerovatno če biti smeće |
| | |
| | #59 (permalink) |
| Starter | Re: SAW 1,2 I 3 sva tri dijela su mi odlicna..ja sam jedan od onih koji ne voli takve horrore di samo krv prsti na sve strane,ali ovo mi se jako svidjelo. za razliku od katastrofalnih hostelova,Saw ima neku pricu,nesto sto ti cini gledanje puno zanimljivijim.
__________________ "Yippee Ki Yay Motherfuc...." |
| | |
| | #60 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,454
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: SAW 1,2 I 3 Ne sviđa mi se film jer to zapravo nije nikakav horror već su ga napucali krvi i mesom da ti se želudac okrene. Ukratko...gadno, a ne strašno. P.S. Ubio bi sve koji su sudjelovali u pisanju scenarija jer moraš bit mentalno bolestan da smisliš sva ta sranja. |
| | |
![]() |
| Tagovi: saw, slagalica strave |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:30.