| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filmovi Raspravljate o temi Saw 5 u Kultura i Zabava forumu; Ljubitelji horor serijala Saw, 5. nastavak izlazi krajem godine, ja jedva čekam, a vi?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #4 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
Poruka: 3,057
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Saw 5 Ma da već mi idu na qrac sa ti silnim nastavcima, već vidim za par godina 15-ti nastavak i onda Saw 20 godina kasnije, pa jebote, sranje. Uopće ga ne očekujem. Vidolinho potpisujem! ![]()
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Croportal forum pokreće vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Saw 5 Ja si stvarno ne mogu pomoći, ali ja takav tip filma (ubijam uz pouku) gledam kroz prizmu pionira toga žanra i jednog od meni najboljih filmova - Se7en. I pazi iznenađenja - sve u usporedbi sa Fincherovim djelom je blijedo govno. Meni je i SAW I bio govno, pa kako mi neće SAW V biti? Jednu večer sam si baš okinuo maraton gledanja svih nastavaka "Pile" (jer sam prije toga gledao samo jedinicu, a ovako sam riješio nastavke od II-IV). Meni to vrijeme nitko ne može vratiti.... |
| | |
| | #6 (permalink) |
| charolastra | Re: Saw 5 četvorka mi je bila bzvz, tako da se ne nadam ničem posebnom
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #8 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,026
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Saw 5 Meni su dobri filmovi,jest da pretjeruju ali jbg...jos nisam ni cetvorku pogledao a vec petica
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
| | #9 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,287
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Saw 5 Imam doma sva 4 dijela, ali nikako da ih pogledam... Znam o čemu se radi, ali imam osjećaj kao što su neki prije mene rekli da će Rocky biti mala beba za ovaj serijal... ![]()
__________________ Onoj osobi koja mi definira ljubav, dao bih Nobelovu nagradu; a maloj princezi koja mi uzvrati ljubav, dao bih vlastiti život |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:00.