| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filmovi Raspravljate o temi Saw 5 u Kultura i Zabava forumu; ništa spešl,izlizala im se fora jako već u 4. dijelu... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #16 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 26-04-08 Lokacija: Nigdjezemska Godina: 15
Poruka: 191
![]() | Re: Saw 5 ma meni su oni genijalni....i preedobar mi je film.... ![]() istina je da su malo vec rastegnuli to... ali nadam se da ce bit dobra petica ![]()
__________________ OvAj ŽiVoT oŠtAr GrEbEn,DoĐeŠ pOšTeN, oDeŠ jEbEn ![]() |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 06-05-08 Lokacija: Samoborka Godina: 21
Poruka: 502
![]() | Re: Saw 5 Ma Saw je za mene najbolji film horrorac!! Ne da sam se ježila dok sam ih sve gledala nego nisam sve mogla ni gledat u ekran koliko mi je jezivo i bolesno bilo,uf...
__________________ Oči u oči,nije to lako al rastanak barem zaslužili smo, oči u oči a ne ovako,ko da se nikad ni sreli nismo... |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 26-04-08 Lokacija: Nigdjezemska Godina: 15
Poruka: 191
![]() | Re: Saw 5 ma bolji mi je saw od texaškog masakra....ovdi sam ima puno krvi jer ih on cvaka na komade, a u sawu ima i zanimljivih dijelova kad se mora oslobodit zamke...
__________________ OvAj ŽiVoT oŠtAr GrEbEn,DoĐeŠ pOšTeN, oDeŠ jEbEn ![]() |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:29.

OvAj ŽiVoT oŠtAr GrEbEn,