Evo jedan meni zanimljiv:
Yeux sans visage, Les (1960)
Raspravljate o temi Stari hororci (nijemi, crno-bijeli) u Filmovi forumu, dio Kultura i Zabava foruma; Znam da postoji topic o hororcima, ali neka ovaj bude samo o starim i kultnim filmovima tipa Nosferatu, Phantom of ...
Fuck your good intentions
Fuck your human rights
Fuck your finger in my face
This time I'm gonna bite
Evo jedan meni zanimljiv:
Yeux sans visage, Les (1960)
Nedavno sam nabavio The Invisible Man iz 1933. Film je odličan, jedini minus je što relativno kratko traje, svega 70 minuta, ali zato je radnja dinamična i sažeta, bez bezpotrebnih razvlačanje. Odlično je snimljen, naime uopće ne izgleda da je snimljen 1933, slika je čista, efekti su odlični pogotovo nevidljivost čovjeka, za koje mi se čini nevjerojatnim da je snimljeno tako rano, više liči koda je iz negdje 60-tih godina.
Fuck your human rights
This time I'm gonna bite
Moja mama je gledala kad je bila mala film"bal vampira"pa nije mogla spavati![]()
bal vampira baš i nebi svrstavao u ovu kategoriju
ja sam Mića iz kafića nezgodan sam kad popijem dva-tri pića!
[QUOTE=man_in_black;1592529]bal vampira baš i nebi svrstavao u ovu kategoriju[/Q
to ja klasik polanskog(horor-komedija) ali kao što si reko ne spada u ovu kategoriju,sam naslov govori (nijemi,crno-bijeli horori)
Frankenstein (1910)
Das Cabinet des Dr. Caligari (1920)
Haxan (1922)
Frankenstein Meets the Wolf Man (1943)
THE RAVEN - 1935(Lugosi i Karlof)
te bi preporučio...još bi dodao Draculu sa legendom Lugosijem
Baš sam gledao Draculu (1931) i Frankenstein (1931). Nekako me malo razočarala Dracula, nekako sam malo više očekivao. Nosferatu mi je, recimo, bolji film. Frankestein je zato super film, baš imam u planu nabaviti i ostale Frankestiein filmove sa Boris Karlofom, Bride of Frankestein, Son of Frankestein...
Fuck your human rights
This time I'm gonna bite