Pokazujem rezultate 1 do 10 od 10

The Surrogates

Raspravljate o temi The Surrogates u Filmovi forumu, dio Kultura i Zabava foruma; Evo pogledao nekoliko trailera ovoga filma, pa da čujem i vaše mišljenje Surrogates (2009)...

Bok, ja sam Gregor Avatar od korisnika Iron Man
    Datum registracije
    04-07-08
    Starost
    22
    Poruka
    5,837
    Liked
    4 times

The Surrogates

Evo pogledao nekoliko trailera ovoga filma, pa da čujem i vaše mišljenje

Surrogates (2009)

Just be yourself and if people don't like you fuck them

Akademik Avatar od korisnika Kane
    Datum registracije
    09-12-07
    Poruka
    5,737
    Liked
    36 times

Re: The Surrogates

Čitao sam o filmu u Jutarnjem. Dobra je ideja i rekao bih aktualna jer ova pretjerana upotreba tehnologije vodi upravo u svijet prikazan u filmu. Samo šteta je što će najvjerojatnije na kraju ispast blesavi akcijski film

Evo dio članka:

Na izvjestan način, Willis igra dvostruku ulogu, ali baš i ne. Naime, on tumači lik agenta FBI-a Greera koji živi u svijetu bliske budućnosti, donekle sličnom, a opet potpuno različitom od ovoga našega. Različitom stoga što je usavršen izum koji je potpuno izmijenio ljudsku svakodnevicu, a to su roboti, surogati, koji ispunjavaju sva maštanja svojih vlasnika. Nešto od toga najavljeno je već u gotovo pola stoljeća starom crtiću Dušana Vukotića “Surogat”, u kojem je okoliš oko protagonista sastavljen od predmeta na napuhavanje, da bi se naposljetku ustanovilo da i on sam nije pravi, da je industrijski proizvod. U “Surogatima” je znanstvenik Lionel Canter, milijarder u invalidskim kolicima, smislio način na koji će prevladati svoj hendikep. Izumio je savršenog robota koji će se kretati umjesto njega i raditi sve drugo što on nije u stanju. U prvi mah će mu biti vrlo sličan, ali s tom prednošću što surogata neće nagrizati zub vremena. Surogatom se može upravljati iz tzv. stim kolica, koja izgledaju poput fotelje za masažu, samo što su opremljena laserima koji očitavaju temperaturu kože, tjelesne kretnje i živčane impulse.

Nekima potreba, drugima obijest

Pa dok je Canteru tako nešto možda uistinu bilo potrebno, njegov se izum svidio i onima koji su ga počeli koristiti iz čiste obijesti. Ljudi su prestali izlaziti iz kuća te se po cijeli dan ljuljuškati u opuštajućoj fotelji, dopuštajući surogatu da hoda ulicama umjesto njih i iskusi sve što se oni sami ne bi usudili. Jedan od takvih je i Greer, čiji je brak s Maggie (Rosamund Pike) već dugo u krizi nakon gubitka djeteta. On se u potpunosti posvetio poslu (koji zapravo obavlja njegov surogat).
    Jutarnji.hr
    "ja sam papak uvijek mi težak kapak, party na forumu za mene gotov u jedan eh što sam bijedan...
    ma jebo ti forumske pice ode ja spavati i gole tete sanjati
    "
    by Mazda

Bok, ja sam Gregor Avatar od korisnika Iron Man
    Datum registracije
    04-07-08
    Starost
    22
    Poruka
    5,837
    Liked
    4 times

A ne znam, ja ću pogledati. Valjda nešto s Bruce Willisom ne može ispasti sranje
    Just be yourself and if people don't like you fuck them

Starter
    Datum registracije
    07-07-09
    Poruka
    57
    Liked
    0 times

Draga i ja ga idemo gledati večeras. Javim kakav je...

Regularni forumaš Avatar od korisnika samsung123
    Datum registracije
    23-03-09
    Starost
    2
    Poruka
    439
    Liked
    3 times

dobar je film, da se fino odgledat,dobra rezija,zanimljiva radnja,fine zgodne glumice i tak... 6,5~7/10
    nije tipicna akcija u stilu bruca wilisa,tak da preporucam da odgledate...

Frozen sunflower Avatar od korisnika tendre poison
    Datum registracije
    18-06-08
    Starost
    4
    Poruka
    6,595
    Liked
    654 times

Idem ga gledat u subotu, pa javim dojmove.
    Ljubav se ipak događa svima nama. Htjeli mi priznati ili ne, toliko nam je potrebna da o njoj ovisimo. Cijela ljudska vrsta ovisi o jednom osjećaju.

Regularni forumas Avatar od korisnika Boscorelli
    Datum registracije
    16-10-09
    Poruka
    121
    Liked
    0 times

Ne volim takve filmove gdje je tehnologija u buducnosti. A i radnja mi se cini dosadna
    Ali budem pogledao na DVD kad izade

prof. Foruma Jockey Shots Champion, Bubble Run 2 Champion Avatar od korisnika negatron
    Datum registracije
    02-08-06
    Poruka
    1,592
    Liked
    15 times

Film je čisto dobar, kao što neko reče, nije tipična akcija, ima puno preokreta u priči koja nije plitka, nego navodi čovjeka na razmišljanje kuda ovaj svijet ide...
    Nije bogat onaj koji mnogo ima, već onaj kome malo treba.

Frozen sunflower Avatar od korisnika tendre poison
    Datum registracije
    18-06-08
    Starost
    4
    Poruka
    6,595
    Liked
    654 times

Jučer pogledala, i mogu reći da mi se film po sadržaju činio dosadnim, ali me iznenadio. Ni u jednom trenutku mi nije bilo dosadno, i film stvarno tjera na razmišljanje.
    Ljubav se ipak događa svima nama. Htjeli mi priznati ili ne, toliko nam je potrebna da o njoj ovisimo. Cijela ljudska vrsta ovisi o jednom osjećaju.

Regularni forumas Avatar od korisnika Balrog!
    Datum registracije
    20-10-08
    Poruka
    251
    Liked
    0 times

menije film odlican...bs asam ga sad pogledo ...jedan od boljih ove godine...

Lajkaj nas na Facebooku