Pokazujem rezultate 1 do 2 od 2

The Thin Red Line

Raspravljate o temi The Thin Red Line u Filmovi forumu, dio Kultura i Zabava foruma; The Thin Red Line Meni jedan od najdražih i najboljih filmova s kolekcijom možda najsnažnijih scena ratovanja, iako bi ga ...

prof. Foruma Avatar od korisnika Balian
    Datum registracije
    29-05-07
    Poruka
    1,820
    Liked
    19 times

The Thin Red Line

The Thin Red Line

Meni jedan od najdražih i najboljih filmova s kolekcijom možda najsnažnijih scena ratovanja, iako bi ga se po mom mišljenju teško moglo nazvati ratnim filmom.

Film je također poznat po tome da su se najveće zvjezde doslovno grabale da bi igrale u njemu. Kad ga je redatelj Terry Mallick ponudi ulogu Seanu Pennu ovaj mu je odgovorio daj mi 10 dollara i reci gdje se moram pojaviti. Na trenukte izgleda kao da gledate kakav dokumntarac jer je film pun preljepim kadrovima prirode, gotovo potpuno nepoterećene ratom koji vode ljudi.

A oscar 1998 je uz ovaj film i po meni slabiji, ali također impersivan Spielbergov film Spašavenje vojnika Ryana dobio Zaljubljeni Shakespeare

Jeste li gledali ovo remek-djelo(manjina bi ga nazvala preteciozno smeće) i kako vam se svidio?
    The only principle that does not inhibit progress is: anything goes.

Akademik Avatar od korisnika HPetrovic1989
    Datum registracije
    26-03-08
    Poruka
    6,575
    Liked
    6 times

Re: The Thin Red Line

Slažem se u vezi svega što si napisao za ovaj film.
    Meni je ovaj film čak bolji i od Vojnika Ryana jer sam više volio filmove s tematikom i radnjom vezane za japansku i azijsku bojišnjicu.

One borbe među visokim travama su me se najviše dojmile.Savršeno su napravljenem,a izbor glumaca je također jako dobar.Po meni jedan od rijetkih filmova koji je Nicku dobro pasao.

Znam da mi je bio dosadan prvih pola sata,jer nikad nisam gledao takav početak,a i gledao sam ga kad sam išao u 7,8 razred pa sam najviše volio samo da je što više pucnjave...a početak je upravo bio skroz drukčije od onog što sam očekivao.

No sada upravo scene gdje se opisuju njhova putovanja kroz prirodu i gdje Jim Caviziel(ne mogu se sjetiti imena u filmu) ima svoje ''monologe'' najviše dojmile.Jer misim da je ratovanje u ovom filmu u sporednom planu.

I da Zaljubljeni Shakespeare je glupost od filma,gdje njemu dadu Oscara.
    When your chips are down,and your highs are low...joyride

Lajkaj nas na Facebooku