| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filmovi Raspravljate o temi Tim Burton u Kultura i Zabava forumu; Bas sam TEEEEEEk jucer skontala ovu temu, pa sam bila ljuta na sebe jer ju ja nisam otvorila, a opet ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 15-03-07
Poruka: 598
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tim Burton Bas sam TEEEEEEk jucer skontala ovu temu, pa sam bila ljuta na sebe jer ju ja nisam otvorila, a opet mi je bilo full drago da je uopce otvorena, pa sam opet bila ljuta jer ju nisam skuzila do jucer....bla, bla... U svakom slucaju miljenik srca moga...ne idem na spavanac, a da prije Jack the Pumpkin Kingu ne dam pusu....a Zerooo....a da....aaah!!! Obozavam njegov rad opcenito. Od crtica, do filmova, knjiga, svegaaaa....tip je genijalac i tocka. Morbidusa sa srcem, romanticarski darker - MOJ...krasota.
__________________ There was a long silence, during which I found this incredible horror assuming the hues of reality. |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Tim Burton Ma cili film mi je predobar.... Taj njegov individualni fantazi mi je nešto šta mi tako leži.....mračno, a nije u stvari, uvijek sa nekakvim pozitivnim i crnohumornim pristupom svemu Ko neko dijete, koje je odlučilo nikad zapravo ne odrast....
__________________ They took a baseball bat and whacked open his head. Mummy Boy fell to the ground; he finally was dead. |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 16-03-08 Lokacija: zagreb Godina: 22
Poruka: 411
![]() ![]() ![]() | Re: Tim Burton wolf, onda djelimo omiljenu scenu ![]() kresola, zakon da si stavio vincenta gore, makar ga tolko cesto gledam da ga znam napamet ![]()
__________________ Nietzsche:God is dead.God:Nietzshe is dead. Zadnji Uredio olja : 02-04-08 u 23:59. |
| | |
![]() |
| Tagovi: burton, tim |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:23.

Zadnja scena je genijalna...