| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filmovi Raspravljate o temi Titanic u Kultura i Zabava forumu; Kakav vam je Titanic? (vjerojatno je ovu temu već netko stavio al mi se ne da tražit pa da ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #8 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Lokacija: Slavonski Brod Godina: 26
Poruka: 9,512
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Titanic Ni meni... btw. Di Caprio i Winslet osrednji glumci? Po meni oboje su jako talentirani. Di Caprio se zna kreveljit, a i ova mala je po mom mišljenju jedna od podcjenjenih glumica.
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! Zadnji Uredio Wamp : 26-08-07 u 16:40. |
| | |
| | #9 (permalink) |
| sarcasm, just one more service that i offer Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 78
Poruka: 4,703
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Titanic Daleko od toga da on nije talentiran, ali meni ne paše i smatram ga osrednjim, možda čak i lošim glumcem. Jedina uloga u kojoj mi se svidio je u "Uhvati me ako možeš". Ostalo nikako. A Kate sam gledao u možda 2-3 filma, i to sve nekakve "manje uloge" tako da je i ona za mene pripadnica "srednje klase" među glumicama. |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Lokacija: Slavonski Brod Godina: 26
Poruka: 9,512
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Titanic Baš zato i kažem da je podcijenjena, jer glumi od malih nogu ali u manje poznatim filmovima.
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! Zadnji Uredio Wamp : 26-08-07 u 17:05. |
| | |
![]() |
| Tagovi: titanic |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:18.

Pogotovo muzika...