| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filmovi Raspravljate o temi titlovi u Kultura i Zabava forumu; molim one koji znaju da mi kažu sa kojim programom i kako promjeniti titlove, npr. promjeniti font, dodati slova ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #3 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: titlovi Font slova mijenjaš u programu u kojem gledaš film... Ako gledaš u bs playeru, ideš desni klik, subtitles properties, pa font (tak nešta, nisam 100% siguran)...
__________________ Drink, drink, wherever you may be, We are the drunk and disorderly, And we don't give a f*ck, and we don't give a sh*t, We're going home with the championship. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 15-10-07 Lokacija: Sant'Agata
Poruka: 824
![]() | Re: titlovi ne kužim zašto mijenjati titlove,ako imaš neke loše titlove,imaš tisuće stranica sa dobrim titlovima
__________________ AC MILAN : 2003-2008 ![]() Serie A : 2004, Liga Prvaka : 2003,2007, Kup Italie : 2003, Superkup Italie : 2004, Europski Super Kup : 2003,2007, Svj. klupsko prvenstvo : 2007 |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 13-01-08 Lokacija: odavde
Poruka: 5
![]() | hvala na uputama, a nešto sam probala, nisam baš zadovoljna sa sobom. Sve je dobro dok gledam film na komru, al kad ga stavim na dvd onda fale slova, sitna su i tanlapa ne vidim čitati. hm, sorry na greškama, zima mi je tu pa mi se prsti smrzli... |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 29-08-04
Poruka: 87
![]() | Re: titlovi
__________________ Titlovi - Dodaji Titlove i osvoji nagradu www.download.hr - Hrvatski Download Portal |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:31.

AC MILAN : 2003-2008