svaku godinu su nominirani glumci iz dramskih filmova, već mi se sere od toga![]()
Raspravljate o temi Tko će dobiti Oscara? u Filmovi forumu, dio Kultura i Zabava foruma; Tko će dobiti Oscara ove godine... Pa evo nominacije u nekim kategorijama Najbolja muška glavna uloga; Mickey Rourke ("Hrvač") Sean ...
Zadnji Uredio teica : 26-01-09 u 22:48
Kad se nađemo u nekoj konkretnoj situaciji prvo iznenadimo sami sebe jer postupimo apsolutno suprotno od nekih svojih uvjerenja i iznenadimo druge jer su oni jako hrabri kad se ne radi o njima.
svaku godinu su nominirani glumci iz dramskih filmova, već mi se sere od toga![]()
MUSTANG - The Car That Never Got Old Just Got New
Pošto sam manje-više pogledala sve filmove koji su nominirani moj izbor bi bio ovakav;
Za mušku glavnu ulogu...
Mickey Rourke u Wrestleru
Frajer je odglumio tu da bi mu ja dala deset Oscara. Nevjerojatno dobar.
A Mickey mi je ovako dobar, pa eto...
Međutim mislim da je Brad ovo pokupiti. Nadajmo se da neće.
Za žensku;
Kate Winslet "Čitač"
Glumi trebu koja se prodala nacistima.
Samo ću reći
Scenarij;
Milijunaš s ulice
Jedan od najboljih filmova koje sam gledala...
Preporučujem dalje.
Zadnji Uredio teica : 26-01-09 u 22:49
Kad se nađemo u nekoj konkretnoj situaciji prvo iznenadimo sami sebe jer postupimo apsolutno suprotno od nekih svojih uvjerenja i iznenadimo druge jer su oni jako hrabri kad se ne radi o njima.
Teice, ove curke koje si napisala su nominirane za sporedne uloge. Za glavne su nominirane Meryl Streep, Kate Winslet, Anne Hathaway i jos neke
Nadam se da ce nagrade pobrat Penn i Streep
Najbolja ženska sporedna uloga:
Amy Adams ("Sumnja")
Penelope Cruz ("Vicki Christina Barcelona")
Viola Davis ("Sumnja")
Taraji P. Henson ("Neobična priča o Benjaminu Buttonu")
Marisa Tomei ("Hrvač")
Najbolja muška sporedna uloga:
Heath Ledger ("Vitez tame" – posmrtno)
Josh Brolin ("Milk")
Robert Downey, Jr. ("Tropska grmljavina")
Philip Seymour Hoffman ("Sumnja")
Michael Shannon ("Put oslobođenja")
I ovdje su mi favoriti
Penelope... u ovom filmu bi ju ja po*bala... jako
Philip Hoffman koji glumi svećenika. Odlično.
Jep, skužih... ispravila sam.
žena, majka, kraljica
Nisam gledala ni jedan film, svejedno, Meryl Streep je uvijek moj favorit.
Jako je dobra u Sumnji, ali meni ne znam mene je malo više impresionirala Kate kao nacistička dama. Nevjerojatan film i ona.
Ja sam da Mickey Rourke dobije, on mi je legenda
a za sporednu ulogu Heath Ledger će garant dobit, on mi je isto genijalan![]()
~who dares wins^semper fi^
VTFLJMŽUIP
∞
mislim da pitt neće dobit oscara...nisam gledao ostale filmove, ali sam pogledao benjamina i film je dobar, ali mislim da njegova uloga ne zaslužuje oscar
Kompenzacija je dosta močna taktika u Hollywoodu. Lani nije dobio za izvanrednu ulogu u Assassination of Jesse James.
I ako je glumac ili bilo tko drugi zakinut za jednu ulogu, vrlo je moguće da će dobiti nagradu za onu koja i nije toliko dobra kao ona prije. Npr. Russel Crowe za Gladijatora umjesto za The Insidera godinu dana prije.