| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filmovi Raspravljate o temi Traileri - NAJAVITE FILM u Kultura i Zabava forumu; Malo mi je bedasto otvarati za svaki film temu, mislim da se može film najaviti i u ovakvim tema. ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| banned | Traileri - NAJAVITE FILM Malo mi je bedasto otvarati za svaki film temu, mislim da se može film najaviti i u ovakvim tema. Otvoriti ću još jednu temu u kojoj bi bili komentari na najavljene flmove, slično kao slike forumaša i komentari na slike. Ovdje samo postavljajte trailere! Komentari u OVU temu Evo prva najava za ljeto 2008, prvi pa crtani - Wall-E ![]()
__________________ Darth Damfisk creed "Always look on the Dark Side of life, tu ru, tu ru tu ru tu ru" Zadnji Uredio Joks : 03-04-08 u 18:59. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,169
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Traileri - NAJAVITE FILM Street Kings The Dark Knight Hellboy II: The Golden Army Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull
__________________ ...ljubav pomaže čovjeku da prevlada osjećaj usamljenosti i odvojenosti, a ipak mu dopušta da bude svoj. U ljubavi se zbiva paradoks: dva bića postaju jedno, a ipak ostaju dvoje... |
| | |
![]() |
| Tagovi: film, najava, trailer |
« najglumac?
|
Sex and the city »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:22.