| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filmovi Raspravljate o temi trash horori u Kultura i Zabava forumu; najjaci takav film (mada ne znam dali spada u rang horrora) BOA vs PITONA !! nisam mogo vjerovat koji naslov... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #23 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 18-06-07 Godina: 24
Poruka: 85
![]() | Re: trash horori Pa ja mu preporučujem Braindead: Braindead (1992) Bad Taste: Bad Taste (1987) The Frighteners: The Frighteners (1996) FEAST: Feast (2005) Slither: Slither (2006) The Monster Squad: The Monster Squad (1987) Night of the Creeps: Night of the Creeps (1986)
__________________ WTF |
| | |
| | #24 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 03-07-07 Lokacija: Rijeka Godina: 23
Poruka: 22
![]() | Creep, House Of 9, Cabin Fever nemojte ni pomisljat` to gledat... to je ono, ne sudi o filmu po omotu... Citat:
a taj nesposobnjakovic je sam Roman Polanski, koji je i rezirao taj film...Pun naziv filma bi bio: Bal vampira ilti Oprostite, ali moji zubi su u vašem vratu (1967) kad smo vec kod tog filma, zanima me dal ga slucajno neko ima na cd-u il DVD-u, pa za trade... nek se javi... ![]() Zadnji Uredio daidza : 04-07-07 u 14:58. | |
| | |
| | #29 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 03-07-07 Lokacija: Rijeka Godina: 23
Poruka: 22
![]() | Ma nij da sam fan, al` film sam gledao kao klinac, i full mi je bio smjesan, pa bih ga volio nekako nabaviti... to mi je neka vrsta fetisha... a Roman Polanski inace ima vecinu dobrih fimova...Citat:
Stephen King`s It Inace, S.King mi ima odlične knjige... ![]() Koristi edit i multiquote umjesto pisanja posta za postom!
__________________ "tko čeka, izgubi strpljenje" Zadnji Uredio daidza : 04-07-07 u 20:13. | |
| | |
| | #30 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: trash horori iko gledo 8th plague?Majko mila koji treš od filma....
__________________ EVERY TIME YOU SPAM CHUCK NORRIS KILLS A N00B!! http://www.imagesforme.com/out.php/i71243_chuck.gif |
| | |
![]() |
| Tagovi: horori, trash |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:48.

a taj nesposobnjakovic je sam Roman Polanski, koji je i rezirao taj film...

a Roman Polanski inace ima vecinu dobrih fimova...