| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filmovi Raspravljate o temi trash horori u Kultura i Zabava forumu; svi nastavci od petal 13.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #42 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 10-12-05 Lokacija: Johhanesburg Godina: 18
Poruka: 252
![]() | Re: trash horori hostel 2 frend i ja smo rikavali na scenu di ona drzi skare liku oko cune a on joj prijeti i na kraju kako ona glava odrezana padne pred dijete.. ja brijo dijete ce pocet vristat i plakat, a ono udri nogomet s glavom ![]()
__________________ Molim da mi na PM netko objasni kako da tu postavim potpis. |
| | |
| | #44 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 14-08-07
Poruka: 22
![]() | Re: trash horori ljudi,evo jedan o Petera Jacksona.... BRAIN DEAD...mislim da je jedan lik ga vec spomenio,al sam ga opisao....taj film se nemože nabavit u vidotekama i tako,jedino preko jacksonovih fanova....film je bolesno smiješan!!!! scena: cijeli pod ogromne kuće je obliven krvlju i tijelima mrtvih zombija ? glavni lik drži upaljenu kosilicu,jedva stoji na nogama(kliže se) i kolje ostale tzv. žive zombije....prejebeno....pogledajteenivej - u ovom je filmu potrošeno najviše scenske krvi ikada u povijesti filmova(svinjske krvi-najviše liči ljudskoj) pogledajte ga obavezno |
| | |
| | #46 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,413
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: trash horori Blesavo pitanje... google je svima frend...
__________________ She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and pass away I don't know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist |
| | |
| | #47 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: trash horori jucer sam gledao film "Napad sabljozubog tigra"(ili nes tako), film je uzasaaaaan...nesto najgore sto sam ikad gledao....po samom žanru film nije horor, ali kad se uzme u obzir gluma i kako je to sve snimano.... uzas
__________________ Samo je jedno u mom zivotu vrijedno da pustim suzu s oka jer tebe volim ja zivot mi dala, bas kao da je znala da nikad nece nestat' sa mojih usana |
| | |
| | #48 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 09-10-05
Poruka: 29
![]() | Re: trash horori Tremors 1,2,3, jedan od najboljih kvazi horrora (divovski crvi teroriziraju malo selo)!! Evil Dead 1,2,3 (Ultra smjesni lik "Bruce Campbell" koji se svim silama bori protiv zla!) Shaun of the Dead (parodija na zombi horrore) Feast (teroriziranje lokalne ekipe u birtiji, od strane nekih cudovista) Severance Dog Soldiers (Britanski vojnici u sumi naletavaju na vukodlake....) .... ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: horori, trash |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:01.

? glavni lik drži upaljenu kosilicu,jedva stoji na nogama(kliže se) i kolje ostale tzv. žive zombije....prejebeno....pogledajte