| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filmovi Raspravljate o temi Twilight (Sumrak) u Kultura i Zabava forumu; evo...pošto nema ove teme ja sam je otvorila.. Pogledala sam film..i jakoooo mi se svidio.. na prvi ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #3 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 6
Poruka: 4,948
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Twilight ... (Sumrak) Naspram knjige.. 0 bodova.
__________________ I was a child and she was a child, In this kingdom by the sea: But we loved with a love that was more than love - I and my Annabel Lee.. |
| | |
| | #5 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Twilight ... (Sumrak) Pa rijec je o vampiru koji se zaljubi u normalnu curu.. Oboje tinejderi.. I bas je kul *grump*
__________________ I was a child and she was a child, In this kingdom by the sea: But we loved with a love that was more than love - I and my Annabel Lee.. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-03-07 Godina: 22
Poruka: 2,909
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Twilight ... (Sumrak) Da samo sto on ima preko 100 godina a ona 16 ^^Ovaj pogledao sam film jer me zanimalo zasto se tolika buka digla oko njega i mogu reci da je relativno los...barem meni.
__________________ I'm not sorry to say we just ran out of give a shit. |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 27-12-08 Lokacija: Vukovar Godina: 16
Poruka: 3,112
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Twilight ... (Sumrak) Citat:
![]() Taj sumrak je kretenski film I ne, nisam ga gledao, ni neću nikakvi argumenti mi ne trebaju ovdje za moju tvrdnju da je ovo kretenski film jer svaki pametan čovjek zna da je ovo još jedan retardirani film za curice i pedere (emače) ![]() ![]() Film je LOŠ. Amen
__________________ The sun burns on It reminds me of you The slit wrists of the sky Bleeding into the blue | |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Dr. Love Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 29
Poruka: 5,116
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Twilight ... (Sumrak) Citat:
Pas masters, u moje doba nije bilo takvog filma. ![]()
__________________ Ja sam najsretniji čovjek na svijetu | |
| | |
| | #9 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Twilight ... (Sumrak) Ali on ima 17 !! (mislim, vec 100 god. to traje, ali bit je da ima 17 ! *like duuuh * )Ni glumci ne zaostaju bas :/
| | |
| | #10 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 04-04-07 Lokacija: zagreb Godina: 21
Poruka: 1,418
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Twilight ... (Sumrak) Ja gledala danas i bas sam pod dojmom ![]() Glavnog glumca naravno ![]() Tako zelim svog vampiraaaaa!!!!!!!! ![]() meni se svidja cijela ta ideja s tim deckom vampirom, bas mi je to seksi ![]() A film - prosjek, nista prekvalitetno, dapace - na trenutke i presmjesno, ali ima 'ono nesto' u cijeloj toj prici..sto duguje naravno - knjizi.. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:02.

B] 

)