Ja sam pročitala prva četiri dijela i odmah mi se sve svidjelo,ali jos nisam film pogledala iako neki kažu da ako smo citali knjige da negledamo film jer ćemo se razočarati...
OBOŽAVAM SUMRAK
Raspravljate o temi Twilight (Sumrak) u Filmovi forumu, dio Kultura i Zabava foruma; evo...pošto nema ove teme ja sam je otvorila.. Pogledala sam film..i jakoooo mi se svidio.. na prvi pogled mi se ...
Ja sam pročitala prva četiri dijela i odmah mi se sve svidjelo,ali jos nisam film pogledala iako neki kažu da ako smo citali knjige da negledamo film jer ćemo se razočarati...
OBOŽAVAM SUMRAK
[B]TwInNsY[/B]
Naspram knjige.. 0 bodova.
I was a child and she was a child,
In this kingdom by the sea:
But we loved with a love that was more than love - I and my Annabel Lee..
Jel to neki trendy emo filmic, svi zivi trube o tome, a prosjek godina im je 14-17?!?
Pa rijec je o vampiru koji se zaljubi u normalnu curu.. Oboje tinejderi.. I bas je kul *grump*
Da samo sto on ima preko 100 godina a ona 16^^
Ovaj pogledao sam film jer me zanimalo zasto se tolika buka digla oko njega i mogu reci da je relativno los...barem meni.
I'm not sorry to say we just ran out of give a shit.
You can run on for a long time
Run on for a long time, run on for a long time
Sooner or later God'll cut you down
Sooner or later God'll cut you down
Brijem da potpisujem ovo tvoje. Još jedan film na kojeg će svaki pametan muski tinejđer voditi svoju potencijalnu mladu, neiskusnu jebaljku kako bi poslije filma u kinu mogao ići na fukić tu neiskusnu potencijalnu jebaljku pretvoriti u fuksicu spremnu na sve pa čak i da joj stavi prst u guzu.
Pas masters, u moje doba nije bilo takvog filma.![]()
Ja sam najsretniji čovjek na svijetu
Ja gledala danas i bas sam pod dojmom
Glavnog glumca naravno
Tako zelim svog vampiraaaaa!!!!!!!!
meni se svidja cijela ta ideja s tim deckom vampirom, bas mi je to seksi
A film - prosjek, nista prekvalitetno, dapace - na trenutke i presmjesno, ali ima 'ono nesto' u cijeloj toj prici..sto duguje naravno - knjizi..
''Ako nekog mrzimo, onda u njegovom liku mrzimo nešto što je usađeno u nama samima. Ono što nije u nama samima, to nas ne uzbuđuje." (H.H.)