Idi nazad   Croportal Forum > Kultura i Zabava > Filmovi
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Filmovi Raspravljate o temi Twilight (Sumrak) u Kultura i Zabava forumu; evo...pošto nema ove teme ja sam je otvorila.. Pogledala sam film..i jakoooo mi se svidio.. na prvi ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 11-01-09, 21:53   #1 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 02-05-08
Poruka: 91
lauraa-st se izdvaja iz mase
Talking Twilight (Sumrak)

evo...pošto nema ove teme ja sam je otvorila..

Pogledala sam film..i jakoooo mi se svidio..
na prvi pogled mi se nije činio nešto zanimljiv,ali ...sada sam postala fan Sumraka

lauraa-st je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 16-01-09, 16:10   #2 (permalink)
Starter

Datum registracije: 16-01-09
Godina: 15
Poruka: 2
twinnsy se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku twinnsy Pošalji poruku preko Skype-a korisniku twinnsy
Re: Twilight ... (Sumrak)

Ja sam pročitala prva četiri dijela i odmah mi se sve svidjelo,ali jos nisam film pogledala iako neki kažu da ako smo citali knjige da negledamo film jer ćemo se razočarati...
OBOŽAVAM SUMRAK
Odgovori sa citatom
Star 16-01-09, 17:00   #3 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 27-05-07
Godina: 6
Poruka: 4,948
vibica je stvarno dobarvibica je stvarno dobarvibica je stvarno dobarvibica je stvarno dobarvibica je stvarno dobarvibica je stvarno dobarvibica je stvarno dobarvibica je stvarno dobarvibica je stvarno dobarvibica je stvarno dobarvibica je stvarno dobar

Naspram knjige.. 0 bodova.
vibica je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 16-01-09, 17:24   #4 (permalink)
don't feel like home, he's a little out

Datum registracije: 26-12-05
Poruka: 6,843
wonderwall ima blistavu budućnostwonderwall ima blistavu budućnostwonderwall ima blistavu budućnostwonderwall ima blistavu budućnostwonderwall ima blistavu budućnostwonderwall ima blistavu budućnostwonderwall ima blistavu budućnostwonderwall ima blistavu budućnostwonderwall ima blistavu budućnostwonderwall ima blistavu budućnostwonderwall ima blistavu budućnost

Jel to neki trendy emo filmic, svi zivi trube o tome, a prosjek godina im je 14-17?!?
wonderwall je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-01-09, 17:33   #5 (permalink)
Akademik Foruma

vibica je stvarno dobarvibica je stvarno dobarvibica je stvarno dobarvibica je stvarno dobarvibica je stvarno dobarvibica je stvarno dobarvibica je stvarno dobarvibica je stvarno dobarvibica je stvarno dobarvibica je stvarno dobarvibica je stvarno dobar

Pa rijec je o vampiru koji se zaljubi u normalnu curu.. Oboje tinejderi.. I bas je kul *grump*
vibica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-01-09, 17:58   #6 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-03-07
Godina: 22
Poruka: 2,909
Bahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masi

Da samo sto on ima preko 100 godina a ona 16 ^^

Ovaj pogledao sam film jer me zanimalo zasto se tolika buka digla oko njega i mogu reci da je relativno los...barem meni.
Odgovori sa citatom
Star 17-01-09, 00:38   #7 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika metal_massacre

Datum registracije: 27-12-08
Godina: 16
Poruka: 3,112
metal_massacre ima spektakularnu aurumetal_massacre ima spektakularnu aurumetal_massacre ima spektakularnu aurumetal_massacre ima spektakularnu aurumetal_massacre ima spektakularnu aurumetal_massacre ima spektakularnu aurumetal_massacre ima spektakularnu aurumetal_massacre ima spektakularnu aurumetal_massacre ima spektakularnu auru

Citat:
Pravi autor: wonderwall Pogledaj Poruke
Jel to neki trendy emo filmic, svi zivi trube o tome, a prosjek godina im je 14-17?!?

Taj sumrak je kretenski film

I ne, nisam ga gledao, ni neću

nikakvi argumenti mi ne trebaju ovdje za moju tvrdnju da je ovo kretenski film jer svaki pametan čovjek zna da je ovo još jedan retardirani film za curice i pedere (emače)

Film je LOŠ. Amen
Bleeding into the blue
metal_massacre je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-01-09, 00:43   #8 (permalink)
Dr. Love

Datum registracije: 21-12-06
Godina: 29
Poruka: 5,116
Oggy je sjajno za vidjetiOggy je sjajno za vidjetiOggy je sjajno za vidjetiOggy je sjajno za vidjetiOggy je sjajno za vidjetiOggy je sjajno za vidjetiOggy je sjajno za vidjetiOggy je sjajno za vidjetiOggy je sjajno za vidjetiOggy je sjajno za vidjetiOggy je sjajno za vidjeti

Citat:
Pravi autor: wonderwall Pogledaj Poruke
Brijem da potpisujem ovo tvoje. Još jedan film na kojeg će svaki pametan muski tinejđer voditi svoju potencijalnu mladu, neiskusnu jebaljku kako bi poslije filma u kinu mogao ići na fukić tu neiskusnu potencijalnu jebaljku pretvoriti u fuksicu spremnu na sve pa čak i da joj stavi prst u guzu.
Pas masters, u moje doba nije bilo takvog filma.
Odgovori sa citatom
Star 17-01-09, 16:13   #9 (permalink)
Akademik Foruma

Citat:
Pravi autor: Bahamut Pogledaj Poruke
Da samo sto on ima preko 100 godina a ona 16 ^^
Ali on ima 17 !! (mislim, vec 100 god. to traje, ali bit je da ima 17 ! *like duuuh * )

Citat:
Pravi autor: metal_massacre Pogledaj Poruke

Taj sumrak je kretenski film
Ni glumci ne zaostaju bas :/
vibica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-01-09, 22:43   #10 (permalink)
Banned

Datum registracije: 04-04-07
Godina: 21
Poruka: 1,418
denserica je slavandenserica je slavandenserica je slavandenserica je slavandenserica je slavandenserica je slavandenserica je slavandenserica je slavandenserica je slavandenserica je slavandenserica je slavan

Ja gledala danas i bas sam pod dojmom

Glavnog glumca naravno

Tako zelim svog vampiraaaaa!!!!!!!!

meni se svidja cijela ta ideja s tim deckom vampirom, bas mi je to seksi

A film - prosjek, nista prekvalitetno, dapace - na trenutke i presmjesno, ali ima 'ono nesto' u cijeloj toj prici..sto duguje naravno - knjizi..
denserica je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 15:02.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114