Raspravljate o temi Twilight (Sumrak) u Filmovi forumu, dio Kultura i Zabava foruma; nije me baš impresionirao film više su me se dojmile knjige glumci nisu baš najsretnije odabrani, vampiri nisu uvjerljivi, a ...
Napudrani vampiri![]()
When your chips are down,and your highs are low...joyride
To su vampiri koji ne žele da ih se slučajno pomiješa sa emačima.![]()
Ljubav se ipak događa svima nama. Htjeli mi priznati ili ne, toliko nam je potrebna da o njoj ovisimo. Cijela ljudska vrsta ovisi o jednom osjećaju.
E baš tooo!!!!Ko da vampiri moraju uvijek bit isti bokte...Kao očnjaci i sve to ostalo...De film je preodličan,iako mi je knjiga ipak malo bolja,al ajd šta je tu je!!!!A wampiri su prehebeni,onak bijeli...ma prelijepo nešto!!!!!!!!!!!!!!!...A što se tiče Forksa...Dobro su mjesto našli,baš za takav film i treba bit takvo mjesto i zbog vampira,a i zbog one malo ''udarene'' Belle!!!!
![]()
...In my dreams I'll always see you soar above the sky,
In my heart there always be a place for you for all my life...
zašto je bella udarena![]()
A ne mislim na način baš ko udarena,nego sva je neka ko posrana da me izvinete,al svejedno je dobro još nekako odglumila...bome treba i odglumit takve malo čudne uloge!!!!!al svaka joj čast...iako mi je bella bolja u knjizi...u knjizi je puno smješnija i ima gasova,a u filmu mi i nije baš nešt...
...In my dreams I'll always see you soar above the sky,
In my heart there always be a place for you for all my life...