Raspravljate o temi Twilight (Sumrak) u Filmovi forumu, dio Kultura i Zabava foruma; Pravi autor: haley_23 haha!!!!!!jako smiješno... ...Mislila sam da spušta druge,da im kaže nešt što je smiješno...valjda si skužio sad???? Ahaaaa.... ...
...Malo mi čudno što svi pravite spektakl oko tog filma i onda mislite da su to uobičajeni vampiri što i nisu...A to što oćeš gledat prave očnjake mislim da ima i drugih filmova o tim očnjacima itd...jer sumrak svejedno ne govori o onim ''pravim''vampirima (što ih inače svi tako i doživljavaju)...Ja mislim da se jednim dijelom želi prikazat kolika je razlika između smrtnosti i besmrtnosti(kolika je mogućnost da se normalno živi u blizini vampira,što to naravno i nije moguće,nego samo u filmu of kors!!!!
)
...In my dreams I'll always see you soar above the sky,
In my heart there always be a place for you for all my life...
knjiga mi je pet put bolja.
svima vam preporučujem da je pročitate![]()
Pročitala knjige!!!!Tri djela sam pročitala,još moram četvrti i naravno peti!!!!I slažem se....Knjige su milijun puta bolje![]()
...In my dreams I'll always see you soar above the sky,
In my heart there always be a place for you for all my life...
standarno zaluđena...ne tolko filmom koliko Edwardom,hehepročitala sam i knjige,bolja je knjiga naravno,ali ja više volim vizualne efekte
Been there,done that....
Ima li koja djevojka na forumu,a da ne pati za tim Edwardom?
When your chips are down,and your highs are low...joyride
ljubomora je gadna stvar. pogotovo ako se odnosi na lika iz knjige.
ja sam 12+ pa eto,Edward me opčinjava svojim ponašanjem. no,ne brinite,on je izmišljen,još će vam cure opraštati vašu smrtnost. nažalost.![]()
Been there,done that....