knjige sam pročitala prošle godine i bile su odlične. Film nisam pogledala i mislim da ni neću jer mi nikada ne ispadne to to. Uvijek promijene hrpu stvari, tak da se samo razočaram. Radije se ja držim knjiga...
Raspravljate o temi Twilight (Sumrak) u Filmovi forumu, dio Kultura i Zabava foruma; sad si se još više ukopala...
i may be wrong
knjige sam pročitala prošle godine i bile su odlične. Film nisam pogledala i mislim da ni neću jer mi nikada ne ispadne to to. Uvijek promijene hrpu stvari, tak da se samo razočaram. Radije se ja držim knjiga...
Film je izvrstan...čitao sam i knjigu, a i dalje ostajem uz knjigu..![]()
sad će i nastavk izać, još jedan treš film![]()
MUSTANG - The Car That Never Got Old Just Got New
Film je predobar. Kemija opipljiva. Svaka im čast.
Ovim filmom sam bio prilicno razocaran, pocinje misticno i sve je super i zanimljivo pre sam kraj kad se sve okrece k Heroj, action five filmu...
Najbolji vicevi, najcrnija crna kronika, najviše i najbolje super igrice
-Život je kao duga, potrebno je i sunce i kiša.
Imam vrlo nisko mišljenje o cijeloj toj franšizi i popularnosti koja ju prati,nemam namjeru pogledat niti film i njegove buduće nastavke niti pročitat itijednu knjigu..čitao sam o knjigama i filmu i nema u tome ničeg što bi mene moglo impresionirat ili oduševit....ili uopće privuc da idem to gledat/čitat
evo scenarij za sumrak napisan na nešto iskreniji način
http://www.the-editing-room.com/twilight.html
ja sam Mića iz kafića nezgodan sam kad popijem dva-tri pića!
Jučer sam ga probao pogledati... Isuse bože, kakav je to gnoj od filma. Dijalozi užasni, preglumljavanje, pregršt praznog hoda....Ma užas!