| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filmovi Raspravljate o temi Uwe Boll u Kultura i Zabava forumu; Uwe Boll Uwe Boll - Wikipedia, the free encyclopedia Šta reći o ovom liku, ja ne znam zašto on uopće ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
Poruka: 3,057
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Uwe Boll Uwe Boll Uwe Boll - Wikipedia, the free encyclopedia Šta reći o ovom liku, ja ne znam zašto on uopće snima filmove, pogledajte samo budžet i zarade filmova. Odakle mu samo pare da snima te jadne filmove? Ajde 2.5% profita (kojeg profita?) daje udruzi PETA Citat:
Ajde jedino ovaj Postal (nisam ga gledo još) bi mogo, ako ništa drugo, biti smješan. U svakom slučaju nek čovjek snima, možda mu se omakne koji dobar film. Nikako da imam nešto protiv njega. ![]()
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Croportal forum pokreće vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. | |
| | |
| | #2 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 24-04-07 Lokacija: S Balkana... Godina: 29
Poruka: 3,487
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Uwe Boll Gledo sam neke njegove filmove, tragedija je što je tip očito blesav, pošto neki filmovi imaju dobru ideju. Recimo, In the name of the king uopće nije loš fim, problem je što je očita kopija Gospodara prstenova. Bloodrayne isto ima dobru ideju, ali je katastrofalno izveden. Čudi me to što tip skupi dosta dobre glumačke postave, a opet napravi sranje! Zadnji Uredio Dr Jekyll : 22-02-08 u 17:09. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
Poruka: 3,057
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Uwe Boll O tome i ja pričam, dobra imena filmova pa čak dosta često i dobru glumačku postavu skupi, a opet napravi sranje ![]()
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Croportal forum pokreće vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. |
| | |
![]() |
| Tagovi: boll, film, producent, uwe |
« Never back down
|
titlovi »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:05.